Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile kasma yaptırıyor çok uzun zamandır kullanıyorum hileyi ilk defa bu sürümde çoğu şey kapalı olamasına rahmen sadece yer görmede bile kasıyor. lsflatpm hatasını düzeltip açmayı başardım akşam ve 3/4 el oynadım baya bi yoruyor kasmadan kaynaklı. Hileyi kapayınca herşey normal. Dediğim gibi uzun zamandır kullanıyorum bu sürümde baya bi aksaklık oldu bende. Birde ara ara kaybediyor kitlenme ,yi yer görmeyi 3 saniye gibi hile kaybolup geliyor. Acaba sizde nasıl durum arkadaşlar. ?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile çok feci kastırıyor birtek espdeki kutu yu açtım %100 cpu oluyor kapatınca oyun normale dönüyor bu soruna artık bir çözüm üretin

Üye
7 HİZMET YILI
bu hile çok sorun çıkartıyor neden acaba inject olmuyor veriler alınıyor diyor cmd ekranı gelmiyor sürekli bu hataya maruz kalıyorum neden moderatörlerden yardım istiyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Я забанен за использование этого чита
Post automatically merged:

got banned for using this cheat

Üye
7 HİZMET YILI
" Our hack is undetected but if you use bypass " çok bypass'lı aynen. bypass falan kalmamış artık bugün 2 hesabım da banlandı. Ikısınde de sadece esp kullanıyorum. aimbot recoil'e vs ihtiyacım olmuyor. normal bir şekilde oynuyorum ama yine de ban yiyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler ve Bayanlar. İzleme Tek Acıktı dunden beri bişey yoktu lakin bugun akşama doğru tekrar maç attım 2. maçtan sonra 3 ay ban yedim dediğim gibi sadece Adam izleme wardı Herşey Kapalıydı :S

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam açtığımda ekran beyaz oluyor veya siyah

Üye
7 HİZMET YILI
artık hıleler komple ban atıyor,wn hax,magıc,dego,bunların yanına memory de eklendi.ben de şimdi oyunu actım dakıka sonra ban yedım...oyunu bırakacagım için önemlı degıl benım ıcın.çarını banlatmak ıstemeyen hıle acmasın...ha bu arada 4 dun arkadasım daha ban yedı memoryden.acıgı kapatmıslar bılgınıze

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
account banned for 3months... please be careful.. by account gone..

Üye
6 HİZMET YILI
guest hesapla 3 maç oynadım sadece esp açıktı bir şey olmadı ama ana hesapta açmaya çekiniyorum..

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
An itibari ile esp yer görmeden 3 ay ban yedim. Bizde sonunda kervana katıldık :D

Üye
7 HİZMET YILI
ilginç ben hala kullanıyorum ama gameloop güncellemesini yapmadım ondanda olabilir. ve ben ek hiçbir ayar yapmadım sadece izleme açık ondanda olabilir

Üye
6 HİZMET YILI
Şuan bütün hileler algılanmış gibi bir şey gameloopu ful silip tekrar yükleyip başka bir hile denedim ondada aynı şekil 3 ay ban attı kural ihlali yaptın gibisinden yazı çıktı.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bızde yedık banımızı 1 yıldır kullanıyorum ılk defa ban yedım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...