Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu hile çok sorun çıkartıyor neden acaba inject olmuyor veriler alınıyor diyor cmd ekranı gelmiyor sürekli bu hataya maruz kalıyorum neden moderatörlerden yardım istiyorum
" Our hack is undetected but if you use bypass " çok bypass'lı aynen. bypass falan kalmamış artık bugün 2 hesabım da banlandı. Ikısınde de sadece esp kullanıyorum. aimbot recoil'e vs ihtiyacım olmuyor. normal bir şekilde oynuyorum ama yine de ban yiyorum.
Beyler ve Bayanlar. İzleme Tek Acıktı dunden beri bişey yoktu lakin bugun akşama doğru tekrar maç attım 2. maçtan sonra 3 ay ban yedim dediğim gibi sadece Adam izleme wardı Herşey Kapalıydı :S
artık hıleler komple ban atıyor,wn hax,magıc,dego,bunların yanına memory de eklendi.ben de şimdi oyunu actım dakıka sonra ban yedım...oyunu bırakacagım için önemlı degıl benım ıcın.çarını banlatmak ıstemeyen hıle acmasın...ha bu arada 4 dun arkadasım daha ban yedı memoryden.acıgı kapatmıslar bılgınıze
Şuan bütün hileler algılanmış gibi bir şey gameloopu ful silip tekrar yükleyip başka bir hile denedim ondada aynı şekil 3 ay ban attı kural ihlali yaptın gibisinden yazı çıktı.