Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Kullanmayın arkadaşlar ban atıyor tek bu değil bütün ücretsiz hileler ban atmakta şuan. Genelde 3-4 ay süre atıyor.

Üye
6 HİZMET YILI
PUBG Hack isn't safe anymore , I was just using ESP and I have lost 2 accounts within a week.

Üye
7 HİZMET YILI
hile sürekli ban atıyor aimbot kapalı olduğu halde çözümü nedir
hangi özelliği kullandığımız için oluyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
s.a herkese beyler artık ban atıyor pahalı hesaplı olan kişiler akılları varsa kullanmazlar benim hesap çok değerliydi 4 ay ban yedi bence kullanmayın artık eskisi gibi deil atıyor banı artık yinede siz bilirsiniz !!!
Post automatically merged:

artık hıleler komple ban atıyor,wn hax,magıc,dego,bunların yanına memory de eklendi.ben de şimdi oyunu actım dakıka sonra ban yedım...oyunu bırakacagım için önemlı degıl benım ıcın.çarını banlatmak ıstemeyen hıle acmasın...ha bu arada 4 dun arkadasım daha ban yedı memoryden.acıgı kapatmıslar bılgınıze
aynen kardeşim bende 4 ay ban yedim değerli bir hesaptı akıllı olan bence kullanmaz artık sıfırdan hesap acıpta kullancaklara birsey demiyorum ancak para basılmış hesaba hileli girmeyin tavsiyemdir !!!
Post automatically merged:

özellikle bir alakası yok kardeşim bende sadece gorus kullanıyordum ban yedim 4 ay tavsiye etmiyorum artık oyun eskisi gibi deil banı atıyor artık !!!

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Herkes hilenin banladığını söylüyor zaten belli bir özellik ile alakası yok. Özellik kapatmayı falan değil de güncellenene kadar hilesiz oynamayı dene mesela?

Üye
6 HİZMET YILI
sadece esp kullanıyorum hâlâ sıkıntısız bansız ama emulatörde kullanıyorum bypass sız mümkün olduğunca belli etmeden, zaten emulatörde herkes hile duvar arkası vuran mı dersin uçan, kaçan, zıplayan mı dersin ne ararsan var :D

Üye
6 HİZMET YILI
57 lvllik hesabım ban yedikten sonra bu siteye baya güvenim sarsıldı 1 yıılık pubg m hack kulanıcıyım 2. defa bunu yaşadım artık takmıyorum güncellememi geliyor ne oluyor bilemem ama bitti benim için bu son mesajımdı hesabı yeni açtım allaha emanetisniz..

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
3 ay ban yedim sadece yer görmeden bu ne ya yokmu bunun bi çaresi arkadaş hadi bütün hilelerden beklerdimde mh den beklemezdim bu hile safe falan değil artık izlemesi bile ban yedirtiryo 3 aylık bu ne rezillik böyle

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ban yedirtiyorsa başka yöntemler kullanacaksınız.

Üye
7 HİZMET YILI
Sadece görüş hilesi kullanmama rağmen 3 ay ban yedim geçmiş olsun hepimize :))

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sadece görüş hilesi kullanmama rağmen 3 ay ban yedim geçmiş olsun hepimize :))
mh nin sadece gameloop'a değilde başka emülatörlere de destek vermesi lazım gameloop artık her hileyi tespit etmeye başladı. çünkü cod mobile çıkınca oyuncu kaybetti ve hilelere göz açtırmamaya bşladılar ban dalgası var :) gizli güncellemeler getiriyor emülatöre

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Şu andan itibaren bende ban yiyenlerin arasına katılmış bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun.

Üye
7 HİZMET YILI
dün açtığım hesap bugün yine 3 ay banlandı admin şu hileyi düzelt artık adamlar çözdü meseleyi :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...