Üye
Kullanmayın arkadaşlar ban atıyor tek bu değil bütün ücretsiz hileler ban atmakta şuan. Genelde 3-4 ay süre atıyor.
aynen kardeşim bende 4 ay ban yedim değerli bir hesaptı akıllı olan bence kullanmaz artık sıfırdan hesap acıpta kullancaklara birsey demiyorum ancak para basılmış hesaba hileli girmeyin tavsiyemdir !!!artık hıleler komple ban atıyor,wn hax,magıc,dego,bunların yanına memory de eklendi.ben de şimdi oyunu actım dakıka sonra ban yedım...oyunu bırakacagım için önemlı degıl benım ıcın.çarını banlatmak ıstemeyen hıle acmasın...ha bu arada 4 dun arkadasım daha ban yedı memoryden.acıgı kapatmıslar bılgınıze
özellikle bir alakası yok kardeşim bende sadece gorus kullanıyordum ban yedim 4 ay tavsiye etmiyorum artık oyun eskisi gibi deil banı atıyor artık !!!hile sürekli ban atıyor aimbot kapalı olduğu halde çözümü nedir
hangi özelliği kullandığımız için oluyor
Herkes hilenin banladığını söylüyor zaten belli bir özellik ile alakası yok. Özellik kapatmayı falan değil de güncellenene kadar hilesiz oynamayı dene mesela?hile sürekli ban atıyor aimbot kapalı olduğu halde çözümü nedir
hangi özelliği kullandığımız için oluyor
mh nin sadece gameloop'a değilde başka emülatörlere de destek vermesi lazım gameloop artık her hileyi tespit etmeye başladı. çünkü cod mobile çıkınca oyuncu kaybetti ve hilelere göz açtırmamaya bşladılar ban dalgası varSadece görüş hilesi kullanmama rağmen 3 ay ban yedim geçmiş olsun hepimize)