Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Oyuna gelen son güncellemeden sonra maalesef hile açan her hangi birisi 72 saat içerisin de yasaklanıyor. Şuan için bu ve buna benzer hilelerin bir önemi yok. Hilelerin de derhal güncellenmesi gerekiyor özellikle de bu hilenin örneğin silah isimleri berbat bir halde yazılar üst üste geliyor ve aynı yazı iki defa yazıyor vs falan filan.

Üye
6 HİZMET YILI
Hocam ban sorunu şuan piyasadaki başı çeken tüm pubg mobile hilelerinde mevcut. Hani öyle aimi köklemene, hoplamana zıplamana gerek yok. Sadece esp de açsan durum böyle. Gördüğüm kadarıyla artık az bir şüphe bile duysalar banlıyorlar, verilerinde değişikliler biraz göze batanları banlıyorlar ya da şikayet sistemini geliştirdiler. Discordta özellikle Türkiye yetkilileri kullanıcılarla iç içe çalışıyor. Adam senin kaydını alıp direk oradan yetkililere ulaştırıyor, normalin çok daha kısa süresinde hesabını inceliyorlar... Aslında bu durum istediğim durumdu, aimden, magicten, fast car ve fast walktan, fly car dan vs iyice oyun bozulmuştu. Ama esp kullanmaya kadar engelleyeceklerini sanmıyordum. Önceki hesabım dediğim gibi sadece adam ve item görmeden gitti.Şuan sadece adam sayısı özelliğini kullanıyorum, valla facebookta ve twitterde hesap oluşturmak için artık cep telefonumu kabul etmiyor. :D Bakalım elimdeki de banlanırsa nasıl hesap açacağız. :)

Üye
7 HİZMET YILI
bu dediklerini yapıyorum ama olmuyor yardım edermısınız ya hileyi acıyorum sadece radar geliyor hiç bir şey degısmıyor

Üye
7 HİZMET YILI
@LeftSpace Hocam hilede sorun var bak bilgisayarı yeni formatlamıştım Oyunu kurup hileyi indirdim oyuna girdim her zaman yaptıgım gibi aim felan kapalıydı sadece eşya ve adam görme açıktı. 1. Oyunum bitti bir an da ban yedim? Buna ne diyorsun peki ?

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
banned 3 months, please update the latest??? ui gemeloop
Post automatically merged:

hack are not update beacuse hack is update with every game patch update like the game version is 15v . point something and hack version 15.point something if game patch going to 16 v version then hack update new version with game

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
how??

hack are not update beacuse hack is update with every game patch update like the game version is 15v . point something and hack version 15.point something if game patch going to 16 v version then hack update new version with game
how ??

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben 1 aya yakındır kullanıyorum ban yemedim daha bence kullanırken çok belli etmeyin her el 20 kilden aşşada almıyorum 10 elden 5 i winnn oluyor kazanıcam macları bile bazen bilerek verdim oldu...

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Buradan veya başka bir yer den hile indiren arkadaşlara tavsiyem hileler yeni sürüme güncellenmediği sürece hile kullanmayın. Hiç birisi güvenli değil. ESP den dahi direk banlanıyorsunuz. Net 3 ay banlanıyorsunuz. Şuan burada bulunan hilenin derhal kapatılması ve güncel hale getirildikten sonra yayınlaması gerekiyor şuan da MH farkında olarak veya olmayarak kullanıcılarına zarar veriyor. Ya güncellensin yada dağıtımını durdurun bilen var bilmeyen var kullananlar arasında insanlar farkında olmadan yasaklanıyor.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Buradan veya başka bir yer den hile indiren arkadaşlara tavsiyem hileler yeni sürüme güncellenmediği sürece hile kullanmayın. Hiç birisi güvenli değil. ESP den dahi direk banlanıyorsunuz. Net 3 ay banlanıyorsunuz. Şuan burada bulunan hilenin derhal kapatılması ve güncel hale getirildikten sonra yayınlaması gerekiyor şuan da MH farkında olarak veya olmayarak kullanıcılarına zarar veriyor. Ya güncellensin yada dağıtımını durdurun bilen var bilmeyen var kullananlar arasında insanlar farkında olmadan yasaklanıyor.
bir üye çıkıp diyor ban yedim. diğer üye çıkıp diyor 1 aydır ban yemedim. bende ban yemiyorum şimdi sen söyle ben ne yapmalıyım ??

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bir üye çıkıp diyor ban yedim. diğer üye çıkıp diyor 1 aydır ban yemedim. bende ban yemiyorum şimdi sen söyle ben ne yapmalıyım ??

Eğer sen bu hileyi hala kullanıp ban yemiyorsan milyar da bir sindir. Kesinlikle inandırıcı gelmiyor. Sen bu siteden indirdin hile ile oyuna gir bir iki gün oyna eğer ban yemez isen gelecek sezon ki oyun paranı hediye olarak göndermeyen .... Kusura bakma ama şuanda bu ve diğer siteler de ki hileler kesinlikle güvenli değil. Bakın PlayerUnknown's Battlegrounds tüm versiyonların da premium hile satan belli başlı siteler dahi bu sorunu aştıktan sonra satışlarına devam edeceğini bildiriyor ki bunlar dan bir tanesi de ilk versiyon PlayerUnknown's Battlegrounds hilesi yapan ve satan kişiler.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Eğer sen bu hileyi hala kullanıp ban yemiyorsan milyar da bir sindir. Kesinlikle inandırıcı gelmiyor. Sen bu siteden indirdin hile ile oyuna gir bir iki gün oyna eğer ban yemez isen gelecek sezon ki oyun paranı hediye olarak göndermeyen .... Kusura bakma ama şuanda bu ve diğer siteler de ki hileler kesinlikle güvenli değil. Bakın PlayerUnknown's Battlegrounds tüm versiyonların da premium hile satan belli başlı siteler dahi bu sorunu aştıktan sonra satışlarına devam edeceğini bildiriyor ki bunlar dan bir tanesi de ilk versiyon PlayerUnknown's Battlegrounds hilesi yapan ve satan kişiler.
güncellemeyle olucak birsey değil bence sistem oto ban atıyor oyun eskisi gibi deil adamlar iyi çalışmış belli direk ban atıyor an itibariyle 3. hesabımda oyunayken ban yedi direk 3 ay atıyor 10 yıl deil yani bence bütün hilelerde durum bu ama olmayada bilir araştırmak lazım en iyisi iyi bir tablet alıp oynamak ...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ban yiyen arkadaşlar report tan yediğinizi unutmayın hileden değil.Hileden ban yemiş olsaydınız 3650 gün olurdu saygılar...

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ban yiyen arkadaşlar report tan yediğinizi unutmayın hileden değil.Hileden ban yemiş olsaydınız 3650 gün olurdu saygılar...
Nası report sıfır hesapta denedim Guestten ilk günden ban yedim bence reporttan deyil

Ne 1 üyesi yorumlarımızı görmediniz galiba bende dahil bu forumdakilerin çoğu ban yedi 3 ay bi çare bulmanız lazım buna sizin deneme hesabı ban yemiyor diye size göre hile güvenlimi olmuş oluyor demekki yeterince denememişsiniz bu kadar insanın ne zoru varda yalan söyleyecek ban yemişler ki yazıyorlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...