Üye
kurucu bey anlik olrak 57 lvl hesabım ban yedi sorun siz de değil bende ama bunu artık saklmaktan bıkmadımınız hile ne zmn düzerir kesin bilgi?its just a date![]()
kurucu bey anlik olrak 57 lvl hesabım ban yedi sorun siz de değil bende ama bunu artık saklmaktan bıkmadımınız hile ne zmn düzerir kesin bilgi?its just a date![]()
nasıl 10 dk aim bot açıyomsunBen 10 dk ban yiyorum anlamadım nasıl oluyo ya
the hack is being detected.my account got bannedits just a date![]()
Hocam ban sorunu şuan piyasadaki başı çeken tüm pubg mobile hilelerinde mevcut. Hani öyle aimi köklemene, hoplamana zıplamana gerek yok. Sadece esp de açsan durum böyle. Gördüğüm kadarıyla artık az bir şüphe bile duysalar banlıyorlar, verilerinde değişikliler biraz göze batanları banlıyorlar ya da şikayet sistemini geliştirdiler. Discordta özellikle Türkiye yetkilileri kullanıcılarla iç içe çalışıyor. Adam senin kaydını alıp direk oradan yetkililere ulaştırıyor, normalin çok daha kısa süresinde hesabını inceliyorlar... Aslında bu durum istediğim durumdu, aimden, magicten, fast car ve fast walktan, fly car dan vs iyice oyun bozulmuştu. Ama esp kullanmaya kadar engelleyeceklerini sanmıyordum. Önceki hesabım dediğim gibi sadece adam ve item görmeden gitti.Şuan sadece adam sayısı özelliğini kullanıyorum, valla facebookta ve twitterde hesap oluşturmak için artık cep telefonumu kabul etmiyor.Bakalım elimdeki de banlanırsa nasıl hesap açacağız.
![]()
hack are not update beacuse hack is update with every game patch update like the game version is 15v . point something and hack version 15.point something if game patch going to 16 v version then hack update new version with gamebanned 3 months, please update the latest??? ui gemeloop
Post automatically merged:
banned 3 months, please update the latest??? ui gemeloop
banned 3 months, please update the latest??? ui gemeloop
how ??hack are not update beacuse hack is update with every game patch update like the game version is 15v . point something and hack version 15.point something if game patch going to 16 v version then hack update new version with game
see if game patch version change then hack update so the game patch version not change hack will not update any morehow??
how ??
Oke then... but saddly last night i try it on training map & it's doesn't work. I mean the Hack are running but the ESP & etc. didn't running/work...its just a date![]()
bir üye çıkıp diyor ban yedim. diğer üye çıkıp diyor 1 aydır ban yemedim. bende ban yemiyorum şimdi sen söyle ben ne yapmalıyım ??Buradan veya başka bir yer den hile indiren arkadaşlara tavsiyem hileler yeni sürüme güncellenmediği sürece hile kullanmayın. Hiç birisi güvenli değil. ESP den dahi direk banlanıyorsunuz. Net 3 ay banlanıyorsunuz. Şuan burada bulunan hilenin derhal kapatılması ve güncel hale getirildikten sonra yayınlaması gerekiyor şuan da MH farkında olarak veya olmayarak kullanıcılarına zarar veriyor. Ya güncellensin yada dağıtımını durdurun bilen var bilmeyen var kullananlar arasında insanlar farkında olmadan yasaklanıyor.
bir üye çıkıp diyor ban yedim. diğer üye çıkıp diyor 1 aydır ban yemedim. bende ban yemiyorum şimdi sen söyle ben ne yapmalıyım ??
güncellemeyle olucak birsey değil bence sistem oto ban atıyor oyun eskisi gibi deil adamlar iyi çalışmış belli direk ban atıyor an itibariyle 3. hesabımda oyunayken ban yedi direk 3 ay atıyor 10 yıl deil yani bence bütün hilelerde durum bu ama olmayada bilir araştırmak lazım en iyisi iyi bir tablet alıp oynamak ...Eğer sen bu hileyi hala kullanıp ban yemiyorsan milyar da bir sindir. Kesinlikle inandırıcı gelmiyor. Sen bu siteden indirdin hile ile oyuna gir bir iki gün oyna eğer ban yemez isen gelecek sezon ki oyun paranı hediye olarak göndermeyen .... Kusura bakma ama şuanda bu ve diğer siteler de ki hileler kesinlikle güvenli değil. Bakın PlayerUnknown's Battlegrounds tüm versiyonların da premium hile satan belli başlı siteler dahi bu sorunu aştıktan sonra satışlarına devam edeceğini bildiriyor ki bunlar dan bir tanesi de ilk versiyon PlayerUnknown's Battlegrounds hilesi yapan ve satan kişiler.
Nası report sıfır hesapta denedim Guestten ilk günden ban yedim bence reporttan deyilBan yiyen arkadaşlar report tan yediğinizi unutmayın hileden değil.Hileden ban yemiş olsaydınız 3650 gün olurdu saygılar...
Ne 1 üyesi yorumlarımızı görmediniz galiba bende dahil bu forumdakilerin çoğu ban yedi 3 ay bi çare bulmanız lazım buna sizin deneme hesabı ban yemiyor diye size göre hile güvenlimi olmuş oluyor demekki yeterince denememişsiniz bu kadar insanın ne zoru varda yalan söyleyecek ban yemişler ki yazıyorlarbir üye çıkıp diyor ban yedim. diğer üye çıkıp diyor 1 aydır ban yemedim. bende ban yemiyorum şimdi sen söyle ben ne yapmalıyım ??