Öncelikle şunu söyleyeyim ben başka bir hile kullanıyorum. Yani benim hile çalışıyor veya çalışmıyor gibi bir derdim yok. Burada bir şey dikkatimi çekiyor bazı yöneticiler ve yönetici yandaşları güncellemeyen hileyi veya güncelleme yapamayan yöneticileri deli gibi savunuyorlar. Bazı oyuncular ise yapamıyorsan yapamıyorum vs diye konuyu kapat diyor. Ben şahsen kullanıcılara katılıyorum. Nedeni ise bu hile çalışsa dahi ESPleri gerçekten berbat ( bu yüzden farklı hile kullanıyorum ) yani bu hilenin el ile tutulur bir tarafı yok güncelleme vs yapılacağı zaman kırk tane sebep bahane vs şeyler üretiliyor. Yönetim ve yönetim yandaşları kusura bakmasınlar ama eğer bu forum da hile ve hile araçlarını doğru bir şekilde paylaşmasalar bu forum da kullanıcı kalmaz. Yine yönetim yönetim yandaşları ve arkadaşları taş çatlasın 50/60 kişi kalır. MH üyelerini elinde tutmak için hile ve hile araçlarını paylaşıyor konu bu kadar basit. Anlamayanlar için şöyle söyleyeyim bu ve buna benzeri forumlar daima üyelere tabidir üyeler forumlara tabi olmaz. Bu yüzden üyelere artistlik yapmanın manası yok. Bu hile her açı dan berbat zoruna giden varsa ağlasın. Hile güncel mi sorusuna '' bir deneyin '' deyip geçiştiren yönetici olmaz. Diğer bir konu ise Pubg Lite hilesi ben burada paylaşılan o malum videoyu başka forumlarda da izledim. Başkalarının yaptığı veya sattığı hileyi alıp bu forum da paylaşıp şu tarih de çıkacak deyip forumda üyeleri tutmaya ve üyelerin sayısını arttırmaya çalışmaları ise tamamen acizliktir. Bu forumun üyeleri artmadıkça veya azaldıkça üyeler değil yönetimi kaybeder. Milyonlarca forum var..