tabıkıde yakalamak lazım zaten kendılerını bır sekılde bellı ederler o ısler bundan 10 yıl once yapılıoyordu ınsanlar yıyordu ama suan yıyecek ınsan yok sanırım baska yerın adamı oldugunu bukdar bellı etmemek lazımO konu bu konuyla alakası yok kullanıcıların neler kullandığını hangi oyunları hangi sitelerden temin ettiğini araştırıyorum.
Post automatically merged:
Yeni loader çıktığında bu yazanlarıda kaydettim zaten hayırlı kullanmalar diyelim xd @tolga0001 bazen ajanlarıda yakalamak lazım
Kardes ban yersın dıkkat et yenı hesapla oynucaksın kesin de oyunda oto ban sıstemı bar 10 report yesen dırekt banKurucu tatile çıksın kurucuya bir lafımız yok ki 3-4 gün sonra güncenlenecek dendiği zaman site yöneticilerinin daha iyi olması için üzerinde çalışıyoruz buda zaman alıyor ..diyipte yalan söylenmesi insanın canını sıkıyor onu boş verdim kurucunun 21 de işi halledeceğiniz vaad etmesi ve ortada bir sey olmaması bla bla bla…...
Dostum öncelikle iyi günler diliyorum,Pubg Mobile Dword hilesi 2.7.4 olarak şu anda bende çalışıyor. Ancak şöyle bir sorunum var, Mobile hilesini yüklediğim bilgisayarda Pubg Lite açmaya çalıştığımda, 2-3 dk içinde Bilgisayarınızda zararlı program tespit edildi diyerek oyundan atıyor. Formatlamadıkça da Pubg Lite oynayamıyorum.
Pubg Lite ı açmadan önce memoryhackers ı kapatıyorum, hatta Temp içinden ESP lerin DLL dosyalarını bile siliyorum (Komple Tempi boşaltıyorum.) Yani sırf bu yüzden Dword u masaüstü bilgisayarıma kuramyorum, onda sadece pubg lite ı oynayabilmek için.
Böyle bir sorunla karşılaşan ya da çözüm önerisi olan var mı?
Sen daha on numara hile görmemişsin ki böyle yorum yapıyorsun. Ağlayıp sızlama yok sen öyle düşündüğün için öyle anlıyorsun ( İnsanın fikri neyse Zikride Odur ) kimseyi darlama peşinde değiliz eğer eski yorumları okusaydın bu yorumuda yazmak zorunda kalmazdın. Gündemi takip et istersen öyle yorum yapmayı dene...