Onaylı Üye
emeği geçen herkese çok tşk ederim bende öncedende çalışıyordu yani benim için değişen bir şey olmadı yinede adamlar uğraşıyor en azından küçük bir yşk herkes etmeli emeğe saygı beyler...
Ban yeme riskı %100 acaba ınceden 48 saadde ban atıyoduemeği geçen herkese çok tşk ederim bende öncedende çalışıyordu yani benim için değişen bir şey olmadı yinede adamlar uğraşıyor en azından küçük bir yşk herkes etmeli emeğe saygı beyler...
Bu şekilde bir devam edin ban Yerseniz bilgilendirirseniz herkes için iyi olur...Ben 10 mac yaptım bunun rahat 5 ini 1.likle geri kalanını ilk 10 da tamamladım.. Aim botu hıc kullanmıyorum ve siste veya görmeden adamı ateş etmıyorum. Ban yemedim. Sizede bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim (ban yiyenler için)
press insert button for hide hack menuhow to hide hack screen ?
aynı sorunu bende yasıyorum maalesef@LeftSpace hile tam ekran modundayken calismiyor ki hicbisey yapamıyorum tam ekran modunda fare klavye hepsi iş gormuyor. tam ekran gorunumunde degilken calisiyor. calistirip tam eklran moduna gectigimde yine calismiyor. ayrıca demin bir hata bişiler falan yazdı onu ekteki resimde gorebilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyetkili arkadaslar bu neden acaba? yardımcı olabilirmisiniz ayrıca sesle beraber cok kasıyor donuyor ve dusmanlar olduruyor
hile fix olması düşük ihtimal bırazhıle fıx suan ban yedım sadece esp acık.
bildiğin anti cheat için bypass varmıhile fix olması düşük ihtimal bıraz
hocam şu tam ekranda calismama sıkıntısını cözemedim ben yardımcı olabilirmisinizESP Optimizasyonu yapıldı.
2-3 Saniyede bir gitme sorunu düzeltildi.