Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
emeği geçen herkese çok tşk ederim bende öncedende çalışıyordu yani benim için değişen bir şey olmadı yinede adamlar uğraşıyor en azından küçük bir yşk herkes etmeli emeğe saygı beyler...

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ben 10 mac yaptım bunun rahat 5 ini 1.likle geri kalanını ilk 10 da tamamladım.. Aim botu hıc kullanmıyorum ve siste veya görmeden adamı ateş etmıyorum. Ban yemedim. Sizede bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim (ban yiyenler için)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben 10 mac yaptım bunun rahat 5 ini 1.likle geri kalanını ilk 10 da tamamladım.. Aim botu hıc kullanmıyorum ve siste veya görmeden adamı ateş etmıyorum. Ban yemedim. Sizede bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim (ban yiyenler için)
Bu şekilde bir devam edin ban Yerseniz bilgilendirirseniz herkes için iyi olur...

Üye
6 HİZMET YILI
adamlar bi görünüyor zumlayınca kayboluyor.oyunun ortasında hile ekranda duruyor ama hiç birşey göstermiyor.gerçekten başarılı olmuş sağol.

Üye
6 HİZMET YILI
@LeftSpace hile tam ekran modundayken calismiyor ki hicbisey yapamıyorum tam ekran modunda fare klavye hepsi iş gormuyor. tam ekran gorunumunde degilken calisiyor. calistirip tam eklran moduna gectigimde yine calismiyor. ayrıca demin bir hata bişiler falan yazdı onu ekteki resimde gorebilirsiniz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yetkili arkadaslar bu neden acaba? yardımcı olabilirmisiniz ayrıca sesle beraber cok kasıyor donuyor ve dusmanlar olduruyor
aynı sorunu bende yasıyorum maalesef

Üye
6 HİZMET YILI
Oyun alanına İner inmez BAN yedim başka bilgisayarda sıfırdan kurulum yaptım BAN yedim ustalar bir el atın Ban lanmak tan yoruldum bea. Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kod:
GameLoop
Loading Plugins..
Search..
[Overlay] Method 1
Search DONE..
Time Estimated : 00:00:16.8471608
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL

not working

Üye
7 HİZMET YILI
Teşekkürler sorunsuz çalışıyor ban yok 3 oyun attım önüme gelene sıktım merak etmeyin :)

Üye
6 HİZMET YILI
beyler hile tam ekranda bende calismiyor. yardımcı olabilecek kimse varmı? tam ekranda olmadiginda calisiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yeni hesapla 2 gündür full oynuyorum hesap 18 lvl oldu hala ban yok. Sorunsuz çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...