Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
system exception gameloop/smartgaga unable to start msg coming what to do.

Üye
6 HİZMET YILI
VRqN3Y.jpg

Bu Hatayı Neden Alıyorum Acaba Birde

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
İzleme Modu Çalışmıyor @LeftSpace bi bakabilirmisin
İzleyici modunda sana lazım olmayacak neden düzeltmeye gerek yok ki eğer arkadaşlarınla oynuyorsan zaten onlar kendi görecek sana ihtiyaç duymayacaklar tek girdiğin zaman takım arkadaşlarına da söylersen raporlarlar ban yersin kurcalama izleme modunu ( eğer espden değilde izleyici modundan bahsediyorsan.)

Üye
6 HİZMET YILI
İzleyici modunda sana lazım olmayacak neden düzeltmeye gerek yok ki eğer arkadaşlarınla oynuyorsan zaten onlar kendi görecek sana ihtiyaç duymayacaklar tek girdiğin zaman takım arkadaşlarına da söylersen raporlarlar ban yersin kurcalama izleme modunu ( eğer espden değilde izleyici modundan bahsediyorsan.)

3 aydır Kullanıyorum Ban Atmıyor eski Sürümde Gözüküyordu Şimdi Gözükmüyor

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
@markapasa3457 izleyici moduna bypasslı girip mobildekileri mi izliyosun :) mantıklı ama hile çalışmıyor malesef izleyici modunda

Üye
6 HİZMET YILI
Sealmün Aleyküm Benim Pc de hiçbir şekilde ESP Çalışmıyor F6 basın diyor Basıyorum tekrar aynı şey oluyor hile açık fakat ESP çalışmıyor Yardımcı olursanız sevinirim
Post automatically merged:

ben hile indirdim hile açık ama ESP hiçbir Şekilde Çalışmıyor Düşman yerleri felan hiçbir şekilde göstermiyor hile işlev gormüyor kısacası yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
izleme modunda arada çalışıyordu arada çalışmıyordu bana göre gereksiz. arkadaş büyük ihtimal ile hileli olmayan kişilere yer söyleyebilmek için istiyor.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Memoryhackerse güvenmeyip yeni hile kurdum.Sadece 2 gün dayandı memory ile 23 lv elmas 2 yaptığım hesap biranda çöp oldu demem o ki adminlerin ve hilenin değerini bilin inanmayan kullansın ben risk aldım gerçekten piyasadaki en iyi hile
Yoo ne alaka ben hax kullanıyorum lv 30 oldum 4 günde bu hiledeki aimi beğenmedim o sebepten mh kullanmıyorum çünki aimin güçlü olması ve 200 - 250 metreden kafadan vurması gerekirken bu hilede boyunun altından vuruyor ve maksimum 50 metreye kadar vuruyor koşan adama mermiler isabet etmiyor bile item esp desen rezil gibi aynı itemi 2 defa gösteriyo böyle saçma bir şeyi sizde görüyorum herşey baştan aşağı hatalı düzensiz cin alide grup renkleri bile yok ve eksi yönleri çok fazla diğer bedava hilelerden örnek alın biraz hayatımda gördüğüm en berbat pubg hilesi bu hile içimde kalmasın diye yazdım bunları ister banlayın beni ister banlamayın umrumda bile değil zaten bu dandik ezik hilesini kullanıyorum hadi eyvallah

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...