Üye
İzleme Modu Çalışmıyor @LeftSpace bi bakabilirmisin
Adamsın sen eyvallahh2.7.6 Updated.
Skeleton and ModernHud updated.
.net framework 4.6.2 kur![]()
Bu Hatayı Neden Alıyorum Acaba Birde
Memoryhackerse güvenmeyip yeni hile kurdum.Sadece 2 gün dayandı memory ile 23 lv elmas 2 yaptığım hesap biranda çöp oldu demem o ki adminlerin ve hilenin değerini bilin inanmayan kullansın ben risk aldım gerçekten piyasadaki en iyi hile.net framework 4.6.2 kur
İzleyici modunda sana lazım olmayacak neden düzeltmeye gerek yok ki eğer arkadaşlarınla oynuyorsan zaten onlar kendi görecek sana ihtiyaç duymayacaklar tek girdiğin zaman takım arkadaşlarına da söylersen raporlarlar ban yersin kurcalama izleme modunu ( eğer espden değilde izleyici modundan bahsediyorsan.)İzleme Modu Çalışmıyor @LeftSpace bi bakabilirmisin
İzleyici modunda sana lazım olmayacak neden düzeltmeye gerek yok ki eğer arkadaşlarınla oynuyorsan zaten onlar kendi görecek sana ihtiyaç duymayacaklar tek girdiğin zaman takım arkadaşlarına da söylersen raporlarlar ban yersin kurcalama izleme modunu ( eğer espden değilde izleyici modundan bahsediyorsan.)
Gözükmesine gerek yok kardeşim hilesin zaten ölmeyi nasıl becericeksin3 aydır Kullanıyorum Ban Atmıyor eski Sürümde Gözüküyordu Şimdi Gözükmüyor
Kardeşim Beni Anlayamadın Ben Sadece Görüş Yapıyorum BypassGözükmesine gerek yok kardeşim hilesin zaten ölmeyi nasıl becericeksin
İşte Bana O lazım Günceleme Gelmeden Önce Çalışıyordu Teşekkürler Efendim Elinize Su Dökemeyiz@markapasa3457 izleyici moduna bypasslı girip mobildekileri mi izliyosunmantıklı ama hile çalışmıyor malesef izleyici modunda
![]()
Bu Hatayı Neden Alıyorum Acaba Birde
NetFramework 4.6.1 kurdum düzeldi eyvallahkardeş çalıstır bölümüne &temp& yaz açılan pencedeki tüm herseyi sil. yine çalıstırı aç bu sefer temp yaz yine herseyi sil. hile çalısıcaktır
Yoo ne alaka ben hax kullanıyorum lv 30 oldum 4 günde bu hiledeki aimi beğenmedim o sebepten mh kullanmıyorum çünki aimin güçlü olması ve 200 - 250 metreden kafadan vurması gerekirken bu hilede boyunun altından vuruyor ve maksimum 50 metreye kadar vuruyor koşan adama mermiler isabet etmiyor bile item esp desen rezil gibi aynı itemi 2 defa gösteriyo böyle saçma bir şeyi sizde görüyorum herşey baştan aşağı hatalı düzensiz cin alide grup renkleri bile yok ve eksi yönleri çok fazla diğer bedava hilelerden örnek alın biraz hayatımda gördüğüm en berbat pubg hilesi bu hile içimde kalmasın diye yazdım bunları ister banlayın beni ister banlamayın umrumda bile değil zaten bu dandik ezik hilesini kullanıyorum hadi eyvallahMemoryhackerse güvenmeyip yeni hile kurdum.Sadece 2 gün dayandı memory ile 23 lv elmas 2 yaptığım hesap biranda çöp oldu demem o ki adminlerin ve hilenin değerini bilin inanmayan kullansın ben risk aldım gerçekten piyasadaki en iyi hile