Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Veri değişimi genelde aim kullanımda geliyor sonuçta oyundaki imlece müdehale ediliyor buda sistem tarafından rahat tespit edilmesine yol açıyor. Geçen sezonda hileler ciddi oranda azalmıştı. Şimdi bakıyorumda tekrar salınmış. Bu oyun adam olmaz, binlerce dolarlık ekipleri var, elleri şeylerinde dolanıyorlar anlaşılan. Hack çıkaran takımlar çalışıyorda bu xxxx çalışmıyor sanırım. Birde bizim saflar var, böyle kulllanıcılarını düşünmeyen oyuna para yatırıyorlar. Oyunlara para yatırabilir ama oyuncusunu düşünen, içeriği geliştirip oynanışlığı iyileştiren kısaca çalışanları çalışan oyunlara...
Hileye karşı değilim ama aim, instant hit, magic ammo gibi özellikleri kullananlardan nefret ediyorum. Program sizin yerinize adam vuruyor bunlarda kendilerini bu özelliği kullananarak oyuncu sanıyorlar.Tek kabul ediliebilir wallhacktir oda gereksiz yere oyunun uzamaması için. Diğerleri kolsuzluk uygulamalarıdır. Gidip counterde bot vurmaktan başka bir şey değildir.En azından orada bot vursanda kendin vurmuş olursun.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Veri değişimi genelde aim kullanımda geliyor sonuçta oyundaki imlece müdehale ediliyor buda sistem tarafından rahat tespit edilmesine yol açıyor. Geçen sezonda hileler ciddi oranda azalmıştı. Şimdi bakıyorumda tekrar salınmış. Bu oyun adam olmaz, binlerce dolarlık ekipleri var, elleri şeylerinde dolanıyorlar anlaşılan. Hack çıkaran takımlar çalışıyorda bu xxxx çalışmıyor sanırım. Birde bizim saflar var, böyle kulllanıcılarını düşünmeyen oyuna para yatırıyorlar. Oyunlara para yatırabilir ama oyuncusunu düşünen, içeriği geliştirip oynanışlığı iyileştiren kısaca çalışanları çalışan oyunlara...
Hileye karşı değilim ama aim, instant hit, magic ammo gibi özellikleri kullananlardan nefret ediyorum. Program sizin yerinize adam vuruyor bunlarda kendilerini bu özelliği kullananarak oyuncu sanıyorlar.Tek kabul ediliebilir wallhacktir oda gereksiz yere oyunun uzamaması için. Diğerleri kolsuzluk uygulamalarıdır. Gidip counterde bot vurmaktan başka bir şey değildir.En azından orada bot vursanda kendin vurmuş olursun.
sana katılmıyorum genel olarak eskiye oranla hile azaldı eskiden uçan kaçan vardı uzun zamandır görmüyorum mesela esp herkeste var bunu biliyorum ama eskimi şimdide dersen şimdi daha iyi bence bir çözüm bulacaklar ama ne zaman kim bilir...

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence bu hileyi de herkes kullanmasın. En azından onaylı üyeler kullansın. Oyun zaten emulatörden oynanamaz hale geldi :D bunları normal üye olarak yazıyorum :D

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kahta02ibo
Eskiden (2 sezon öncesi) uçanlar, hızlı kaçanlar, zıplayanlar hemen hemen hepsi vardı. Geçen sezon tam hileyi bitirdi bitireceklerdi. Bu sezonla yine arttı. Daha geçen gün 4 maçtada son 10'da hileciler vardı. Dersen ki sen kullanmıyor musun? Kullanıyorum ama aim açmıyorum. Sadece distance (mesafe açık). İtem görme bile kapalı, (takım arkadaşına haksızlık oluyor o zaman) Adamları iki zorla hemen tek vuruş, sekmeme, magic,aim vs açıyorlar. 4 kişiyiz karşıda 2 kişi kaldı. Adam sekmeme ve aim i bir açtı, bizi iplik gibi dizdi. Bildiğin hepimiz aynı anda öldük...Önce onlara sonra, onlara böyle hile sağlayanlara,sornada bu hilelerden oyunu kurtaramayan oyun ekibine mezarındaki yatanlara kadar sövdük...Bu dünyada 2 grup çok küfür yiyor, birisi hakemler diğerleri bu hileciler. :)

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg mobile pc uyumlu hile link nerede
Post automatically merged:

bu hilenin linki nerede bulamıyorum nereden indiricez

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
32 saat ban yedim neyseki kalıcı değil

Üye
8 HİZMET YILI
Hile bazen durduk yere takılıyor. Adamlar yer değiştiriyor ama değiştirdikleri yeri göstermiyor eski yerlerinde kalıyor esp, şuna bi çözüm bulsanıza artık
Post automatically merged:

Durduk yere devre dışı kalıyor bide

Üye
7 HİZMET YILI
ben sadece izlemeyi açıyorum diğer hepsi kapalı ama her açtığımda 5-6 oyun sonra ban yiyorum :(

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi loadladıktan sonra siyah ekran geliyor fixlendimi hile acaba ¿

Üye
7 HİZMET YILI
her türlü denedim hile çalışmıyor sizin hile çalışmayanlar yönlendirdiginiz sayfadaki herşeyi de yaptım gene olmadı hile açılıyor ama çalışmıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
I use this hack from season 10, but yesterday i got banned, i guess its time to update this hack.
I use only esp, no aimbot no nothing, just esp for enemies!
i get banned for 3months!

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "kakamasre, post: 1107392, member: 1955249"]
I use this hack from season 10, but yesterday i got banned, i guess its time to update this hack.
I use only esp, no aimbot no nothing, just esp for enemies!
i get banned for 3months!
[/ QUOTE]

all hacks detected now its ban wave

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...