evet fixlenmiş güncelleme gelmeden bansız oyanamk mümkün değilBan yediriyormu şuan bi bilgisi olan ?
evet fixlenmiş güncelleme gelmeden bansız oyanamk mümkün değilBan yediriyormu şuan bi bilgisi olan ?
Dosyayı bulsanda bi işe yaramıyacakkı bu seferde emülatoru guncellemedıgın ıcın ban atıyorGameloop'un (fix resolation issue) güncellemesinden önceki ui klasörünü atabilecek bir babayiğit aranıyor...
Herşey Gameloop'u güncellemekle b*k oldu.
Sadece Esp ile bile ban atıyor...
yersin yersin merak etme sende tadına bakacaksın kardeşBende gayet iyi çalışıyor ban falan da yemedim
Şahsen olayı bir nebze çözdüm şu an 2 hesap banlattım tabi çözene kadar
Radar olayına girmeden sadece ESP ile oynanırsa hiçbir şekilde ban atmıyor. En azından benim 2 hesapla da 10 - 15 oyun attım ESP ile ama ban yemedim. Tabi çatara patara gördüğüm adama koşmadım ve belli etmemeye özen gösterdim. Lakin AİM olayına girdiğiniz anda aynı oyunda ban atıyor ! En ufak aim hileli spray direk sisteme takılıyor sanırım. Yani şu olaya el atılana kadar kullanacaksanız sadece ESP ile kullanın dostlar. Tabi önceki ban furyasında olduğu gibi adminlerin düzeltmesi birkaç haftayı bulursa yine çıldıracak millet o kesin![]()
no hack for my device...but why???The hack works, but I still don't know the shortcuts in the hack. Can someone show me how to use it
Haklısın, yanılmışım.. Dün gece ban yedim çünkü sadece ESP ile.Yedek hesabımda 2 haftadır her oyunu aimbot ile oynuyorum hiç bir ban yemiyor şaka gibi. Ana hesabım ile sadece esp açık ve milletin üstüne koşmadığım halde 3 ay ban yedim. Yani dediğin doğru değil, şans olayı tamamen.