Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
two matches and again ban, although deleted those two files

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
@LeftSpace 100 tane mesaj atıldı bir cevap vermeniz gerekiyor artık bilmeden kullanıp 50-60 level hesap banlatan var. İlla yapın demiyorum ama herhangi birşey söyleyin en azından.

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Gameloop'un (fix resolation issue) güncellemesinden önceki ui klasörünü atabilecek bir babayiğit aranıyor...
Herşey Gameloop'u güncellemekle b*k oldu.
Sadece Esp ile bile ban atıyor...
Dosyayı bulsanda bi işe yaramıyacakkı bu seferde emülatoru guncellemedıgın ıcın ban atıyor

Subzeroz
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
The hack works, but I still don't know the shortcuts in the hack. Can someone show me how to use it

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hileyi 20 dk önce kullanıyordum şuan çalışmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Şahsen olayı bir nebze çözdüm şu an 2 hesap banlattım tabi çözene kadar :)
Radar olayına girmeden sadece ESP ile oynanırsa hiçbir şekilde ban atmıyor. En azından benim 2 hesapla da 10 - 15 oyun attım ESP ile ama ban yemedim. Tabi çatara patara gördüğüm adama koşmadım ve belli etmemeye özen gösterdim. Lakin AİM olayına girdiğiniz anda aynı oyunda ban atıyor ! En ufak aim hileli spray direk sisteme takılıyor sanırım. Yani şu olaya el atılana kadar kullanacaksanız sadece ESP ile kullanın dostlar. Tabi önceki ban furyasında olduğu gibi adminlerin düzeltmesi birkaç haftayı bulursa yine çıldıracak millet o kesin :)

Yedek hesabımda 2 haftadır her oyunu aimbot ile oynuyorum hiç bir ban yemiyor şaka gibi. Ana hesabım ile sadece esp açık ve milletin üstüne koşmadığım halde 3 ay ban yedim. Yani dediğin doğru değil, şans olayı tamamen.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yedek hesabımda 2 haftadır her oyunu aimbot ile oynuyorum hiç bir ban yemiyor şaka gibi. Ana hesabım ile sadece esp açık ve milletin üstüne koşmadığım halde 3 ay ban yedim. Yani dediğin doğru değil, şans olayı tamamen.
Haklısın, yanılmışım.. Dün gece ban yedim çünkü sadece ESP ile.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sa hile bende eskiden çalışıyodu ama bu sefer yükledigim de acılıyor ama hic birşey göstermiyo ne gerekiyosa yükledim yaptım ama nafile yardımcı olucak abiler varmı

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benı Dinleyin ve hiç kullanmayın en azından Güncellenene kadar 10 Dakikada Bir Ban Atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hile güncel ve çalışıyor emeğinize sağlık teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...