Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Türkçe özelliği eklenmiş güzel olmuş. Eline sağlık

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
BAN YİYENLER CÖZÜMÜ BURDA

txgameassistant\ui girin bu iki dosyayı silin ban sorunu kalkacaktır

TP3Helper.exe
tp3helper.dat

ben busekil kullanıyorum ban yemiyorum hiçbi sekilde

Onu yaptığında sadece şikayet ettiğinde bişey olmuyor.Şuanda çoğu hile fix
Post automatically merged:

Şahsen olayı bir nebze çözdüm şu an 2 hesap banlattım tabi çözene kadar :)
Radar olayına girmeden sadece ESP ile oynanırsa hiçbir şekilde ban atmıyor. En azından benim 2 hesapla da 10 - 15 oyun attım ESP ile ama ban yemedim. Tabi çatara patara gördüğüm adama koşmadım ve belli etmemeye özen gösterdim. Lakin AİM olayına girdiğiniz anda aynı oyunda ban atıyor ! En ufak aim hileli spray direk sisteme takılıyor sanırım. Yani şu olaya el atılana kadar kullanacaksanız sadece ESP ile kullanın dostlar. Tabi önceki ban furyasında olduğu gibi adminlerin düzeltmesi birkaç haftayı bulursa yine çıldıracak millet o kesin :)

Sen bu hile aim kullansan ne yazar adam koştuğunda aim işe yaramıyor ki,kaldı ki bu aim bile değil kafaya almıyor omuz kısmına alıyor aimi

Recoil ve bullet gelicekmi acaba

Recoil gelse kurşun sıkmadan ban yersin

hilesiz 1 takım geldi karşımıza onların 4 ü aynı anda reportlamışsa diyecem ama aynı oyunda onların dışında herkeste görme vardı NET!
Onların paralı hile magicli hile kullansan da kimin hilesi daha sağlamsa o kazanır.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bune konu açıyorlar ban yemişler galiba biraz sabredin 1-2 haftaya max düzeltirler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
account got 3month banned last night only aftr 3matches.. admins help previously u guess used to develop undetectable ones.. now what happened.. i used tencent gaming buddy

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ESP yi bile çözmüş gameloop sadece ESP kullandığım halde radarda hiç birşey yokken ansızın 50 metre arkana 1 bot atıyor oyun dönüp bakarsan anında 3 ay ban bana öyle ban attı.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Oyunda hiç hile olmasa tamamda görme var çoğu kişide. Bunlar neden ban yemiyor? Güncelleme yapmayanlar mı?

Üye
6 HİZMET YILI
Smartgaga kullanın beyler, ayarlaması uğraştırıyor ama ban atmıyor.. gameloop sürekli 3 ay ban atıyor.
youtube da bir çok video var tuş ataması directx ayarı hepsi var..

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Smartgaga kullanın beyler, ayarlaması uğraştırıyor ama ban atmıyor.. gameloop sürekli 3 ay ban atıyor.
youtube da bir çok video var tuş ataması directx ayarı hepsi var..
Smardgaga da tuş sorununu çözsen bile sürekli anlık olarak işlemciyi%100 çıkartıp indirme sorununu nasıl hallediyorsun? her %100 de oyun donuyor. Normalde gameloobta fullhd'de 2k da oynayabildiğim oyunu bunda bu gibi sebeplerden ötürü oynayamıyorum.daha öncelerinde gamelooptan daha iyiydi. o zamanlarda buna hile yapılsın diye çok istemiştim ama yapılmamıştı. şimdi emülatörün üreticileri desteği kesti, sorunları bini bin para ama herkes buna hile yapmış. :)

Üye
8 HİZMET YILI
Bugün 3.hesabım da banlandı. Hile düzelene kadar bi süre ara veriyorum. Araplar ellerini kollarını sallaya sallaya aimbot kullanıp ban yemiyor fatih oluyor, biz nasıl sadece esp kullanarak sürekli ban yiyoruz anlayabilmiş değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...