cmd yı yonetıcı calıstır sonra net start uxsms yaz entere basSiyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
gerek yok bıraz beklersenız guncellenen hıle cıkar ve bulmak ımkansız eskı surumBu önceki sürümü bulabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz ?
BAN YİYENLER CÖZÜMÜ BURDA
txgameassistant\ui girin bu iki dosyayı silin ban sorunu kalkacaktır
TP3Helper.exe
tp3helper.dat
ben busekil kullanıyorum ban yemiyorum hiçbi sekilde
Şahsen olayı bir nebze çözdüm şu an 2 hesap banlattım tabi çözene kadar
Radar olayına girmeden sadece ESP ile oynanırsa hiçbir şekilde ban atmıyor. En azından benim 2 hesapla da 10 - 15 oyun attım ESP ile ama ban yemedim. Tabi çatara patara gördüğüm adama koşmadım ve belli etmemeye özen gösterdim. Lakin AİM olayına girdiğiniz anda aynı oyunda ban atıyor ! En ufak aim hileli spray direk sisteme takılıyor sanırım. Yani şu olaya el atılana kadar kullanacaksanız sadece ESP ile kullanın dostlar. Tabi önceki ban furyasında olduğu gibi adminlerin düzeltmesi birkaç haftayı bulursa yine çıldıracak millet o kesin![]()
Recoil ve bullet gelicekmi acaba
Onların paralı hile magicli hile kullansan da kimin hilesi daha sağlamsa o kazanır.hilesiz 1 takım geldi karşımıza onların 4 ü aynı anda reportlamışsa diyecem ama aynı oyunda onların dışında herkeste görme vardı NET!
Sadece ESP ile kullanıyorum sıkıntı yokkullanıp ban yemeyen varmı.
Denedim, en fazla 2 gün dayandı, ban attı...BAN YİYENLER CÖZÜMÜ BURDA
txgameassistant\ui girin bu iki dosyayı silin ban sorunu kalkacaktır
TP3Helper.exe
tp3helper.dat
ben busekil kullanıyorum ban yemiyorum hiçbi sekilde
smart gagayı kuruyorum calısmıyor video varmı ordan kurulum yapayımSmartgaga kullanın beyler, ayarlaması uğraştırıyor ama ban atmıyor.. gameloop sürekli 3 ay ban atıyor.
youtube da bir çok video var tuş ataması directx ayarı hepsi var..
Smardgaga da tuş sorununu çözsen bile sürekli anlık olarak işlemciyi%100 çıkartıp indirme sorununu nasıl hallediyorsun? her %100 de oyun donuyor. Normalde gameloobta fullhd'de 2k da oynayabildiğim oyunu bunda bu gibi sebeplerden ötürü oynayamıyorum.daha öncelerinde gamelooptan daha iyiydi. o zamanlarda buna hile yapılsın diye çok istemiştim ama yapılmamıştı. şimdi emülatörün üreticileri desteği kesti, sorunları bini bin para ama herkes buna hile yapmış.Smartgaga kullanın beyler, ayarlaması uğraştırıyor ama ban atmıyor.. gameloop sürekli 3 ay ban atıyor.
youtube da bir çok video var tuş ataması directx ayarı hepsi var..