Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
geçen sene şubatta sihirli mermi vardı. şimdi gene bansız sihirli mermiler dolaşıyo ortalıkda. üstüne çin tatile girdi kimsenin hileye karşı önlem alacağı yok. Bu eski memorynin int aimbotu 10 sene atıyo mu hala. şu an tüm bulabildiğim hilelerin denemesini yapıyorum da hangisi ne zaman ban atıyo. guesti devamlı silip yeniden yüklemem gerekiyo. o yüzden sormaya karar verdim. ya forumu da okudum da genelde ne oynadığını ne yaptığını bile bilmeyen insanlar 3 ay ban yedim falan diye yazmışlar, bi söyler misin kardeşim eski aimbotun durumu ne ve sadece izleme ban atıyo mu @LeftSpace

Üye
6 HİZMET YILI
geçen sene şubatta sihirli mermi vardı. şimdi gene bansız sihirli mermiler dolaşıyo ortalıkda. üstüne çin tatile girdi kimsenin hileye karşı önlem alacağı yok. Bu eski memorynin int aimbotu 10 sene atıyo mu hala. şu an tüm bulabildiğim hilelerin denemesini yapıyorum da hangisi ne zaman ban atıyo. guesti devamlı silip yeniden yüklemem gerekiyo. o yüzden sormaya karar verdim. ya forumu da okudum da genelde ne oynadığını ne yaptığını bile bilmeyen insanlar 3 ay ban yedim falan diye yazmışlar, bi söyler misin kardeşim eski aimbotun durumu ne ve sadece izleme ban atıyo mu @LeftSpace
knk sadece radar açıktı 3 gün ban yedim geçen gün

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
güzel hile bide kasma sorunu olmasa tam olcak

Kasma sorunu dediğimiz şey aslında FPS den kaynaklanıyor bence. Hilenin FPS ayarı maksimum 30 filan sanırım. Yöneticiler daha iyi bilir. Her üyenin bilgisayarı aynı özelliklerde olmadığı için böyle bir yöntem kullanılmış olabilir, her bilgisayarda rahat çalışsın diye.

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yeni bir güncelleme gelene kadar kullılmasın o zaman ban yiyorsanız

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
birader 10 kişiden 7si banlanıyor 3 ay. artık hile ile alakalı mı kullanıcı ile alakalı mı orasını bilemiyorum şahsen aim falan kullanmıyorum sadece görrme onda ragmen 2-3 günde bir ban atıyor bilgisayarı gğzelce silip temizlememe rağmen

Üye
7 HİZMET YILI
hıle fıx yedı sanırım pc temızleyım tekrar oynuyorum gene ban atıyor ama aımbot ıle oynarsanız

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
bence ban atmıyor diyenler yalancıdır...böyle bırşey olamaz

Öncelikle hileyi geliştiren arkadaşların eline sağlık.

Birader kullandığın hile free bir hile sadece sen kullanmıyorsun siteye üye binlerce kişi kullanıyor, hile çalışıyor mu çalışıyor sen 2 gün oynar ertesi gün ban yersin adam belli etmez 2 ay oynar ban yemez. İnsanlar sıkıntı yaşıyor ise neden sıkıntı yaşamıyorum desin demek ki sıkıntı yaşayan yok. Birkaç kişi sıkıntı yaşıyor birkaç kişi sıkıntı yaşamıyor diye o sıkıntı yaşamayan kişiler uyduruyor yanii ? Öyle bir hile istiyorsunuz ki her özellikleri açayım terör estireyim ama ban yemeyim böyle bir dünya yok. Paralı hile kullansanda böyle bir risk var her zaman için. Ban yeyince oraya buraya yazacağınıza hiç kullanmayın daha iyi ayrıca konuyu okuyabilmek için ilah olmayada gerek yok konunun en başında ban yemeniz durumunda sorumluluk kabul etmiyorum %100 güvenli değildir diye belirtilmiş e daha ne ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...