Bot cleaner
Süper Üye
is working !
no banned !
Post automatically merged:
no banned !
knk sadece radar açıktı 3 gün ban yedim geçen güngeçen sene şubatta sihirli mermi vardı. şimdi gene bansız sihirli mermiler dolaşıyo ortalıkda. üstüne çin tatile girdi kimsenin hileye karşı önlem alacağı yok. Bu eski memorynin int aimbotu 10 sene atıyo mu hala. şu an tüm bulabildiğim hilelerin denemesini yapıyorum da hangisi ne zaman ban atıyo. guesti devamlı silip yeniden yüklemem gerekiyo. o yüzden sormaya karar verdim. ya forumu da okudum da genelde ne oynadığını ne yaptığını bile bilmeyen insanlar 3 ay ban yedim falan diye yazmışlar, bi söyler misin kardeşim eski aimbotun durumu ne ve sadece izleme ban atıyo mu @LeftSpace
güzel hile bide kasma sorunu olmasa tam olcak
hile çalışmıyor menü geliyor ama hiç bırşey olmuyo
me tooLet's hope the update comes![]()
birader 10 kişiden 7si banlanıyor 3 ay. artık hile ile alakalı mı kullanıcı ile alakalı mı orasını bilemiyorum şahsen aim falan kullanmıyorum sadece görrme onda ragmen 2-3 günde bir ban atıyor bilgisayarı gğzelce silip temizlememe rağmengeçen sene şubatta sihirli mermi vardı. şimdi gene bansız sihirli mermiler dolaşıyo ortalıkda. üstüne çin tatile girdi kimsenin hileye karşı önlem alacağı yok. Bu eski memorynin int aimbotu 10 sene atıyo mu hala. şu an tüm bulabildiğim hilelerin denemesini yapıyorum da hangisi ne zaman ban atıyo. guesti devamlı silip yeniden yüklemem gerekiyo. o yüzden sormaya karar verdim. ya forumu da okudum da genelde ne oynadığını ne yaptığını bile bilmeyen insanlar 3 ay ban yedim falan diye yazmışlar, bi söyler misin kardeşim eski aimbotun durumu ne ve sadece izleme ban atıyo mu @LeftSpace
bence ban atmıyor diyenler yalancıdır...böyle bırşey olamaz
Ban yeme Riskin Hala var Ban riski olan özelliklerde YazıyorDüzeltildi mi? Ban atıyor mu hayla?