Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Beyler 3 aylık ban yiyenlerin hesabı acılan var mı ben de 3 aylık ban yedim normalde 2 şubatta açılacak diyordu 1 gün sonra girdim bu seferde 13 şubata attı sizde de boyle mi oldu acılan var mi ?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
abi hala belli etmeden oynayın diyorsunuz. Beyler hıle fix yedi. formatta atıp yeniden kursanız fayda etmiyor. Ip'nizi de değiştirseniz, ban yedikten sonra temiz bir kurulum dahi yapsanız olmuyor. Adamlarda Inject tarzı program var ve bu sayede maç esnasında kim de hangi hile olursa olsun tespit edip, ban veriyor. Anti-ban sistemi kurulan hileleri bile fixliyorlar adamlar. Ben hala ban yemedim diyen kişilere de inanmayın artık.Atın isimlerinize bakalım.Leveli düşük olanlar yazma zahmetine girmesinler hiç.Paralı olarak discord sayfalarında satılan hesaplara bile 2 ay ban vermiş bir sistemleri var adamların. Hani şu Arapların paralı olarak aldıkları hile var ya. Senin ücretsiz hilen mi ban yemeyecek. Yapacak birşey yok şu anda. Ya güncellemesini bekleyecez adminin. Ya da eski sistemdeki gibi hilesiz oynayacağız.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hile güzel ama takımlı çarpışmada ban atıyo

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile çalışmıyor güncel değil sisteme takılıyor ne kadar pasif oynasanda belli etmesende 6-7 oyun sonra 3 ay ban yiyorsunuz. çalışıyor diye insanları yanıltmayın!

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
site yöneticeleri ben bu hileyi uzun zamandır kullanıyorum inanmazsınız vakit gecirmek icin ban yiyorum tekrar oyunu yüklüyorum eger guncelleme gelmeyecekse bizede soyleyin hergun siteye girmeyelim
sizden haber bekliyoruz guncelleme gelir diye ümit ediyoruz ben sadece sahsım adıma konusayım ban kesinlikle var sundan kendimce eminim benim kadar hesabı ban yiyen yoktur her yolu denedim kesinlikle güncellenmesi beklenmelidir
eger guncelleme olmayacaksa yapamıyorsanız bizide bilgilendirin veya uzerinde calısıyoruz diye bilgilendirirn sizden ricam olur

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Please make it work for MEmu player it has very good key mapping like Gameloop.

Son düzenleme:
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hile çalışmıyor güncel değil sisteme takılıyor ne kadar pasif oynasanda belli etmesende 6-7 oyun sonra 3 ay ban yiyorsunuz. çalışıyor diye insanları yanıltmayın!

Hile gayet güzel çalışıyor, şahsen sadece ESP kullanıyorum daha ban yemedim, ha belki birkaç haftaya yakalanırım orası ayrı konu. Hiçbir hilenin garantisi yoktur ban tüm hileler için söz konusu sistem yakalıyorsa eğer yapacak birşey yok. Konunun da en başında büyük puntolar ile;

Use at your own risk. its not %100 SAFE
Ban yemeniz durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. %100 Güvenli Değil.
24.11.2019

denilmiş buna göre hareket etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...