Üye
5 ay ban yedim fakat sorun hileden dolayı değil sizden kaynaklı arkadaşlar abartmadan oynayın
We will see, cause no ones gives an answer when the new update comes!büyük ihtimalle 0.17 yaması gelince gelicek güncelleme o güncellemede 12 şubattaydı yanlış hatırlamıyorsam
emülatörün ayarlarıyla alakalı arkadaşımın pc sindede oluyodu hallettim ama nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum maalesefaçtığımda oyun ekranının rengi değişiyor ve oyun sanki arka plandaymış gibi çalışıyor şeffaflaşıyor
illaki bir yerde yanlış yapıyorsundur.bende hile çalışmıyorda neden acaba
How you know that?In platinum you will get ban
Kardesım bana yardımcı olurmusunuzSadece izleme açıp rank kasmak istiyorum ban yeme durumum nedir
Rar'dan Masa üstüne dosyaları çıkarırken kücük harflerle mh yazarsan hata vermez. yanlış yazıyorsundur şifreyiArkadas lar bana yardımcı olurmusunuz pc yukledım fakat sıfre bolumunu geliyorum yazıyorum ama girmiyor hata varıyor bu konuda bana yardım edermısın iz vındovs 10 kullanıyorum
Post automatically merged:
Kardesım bana yardımcı olurmusunuz
Kucuk harfle yazıyorum ama olmuyorRar'dan Masa üstüne dosyaları çıkarırken kücük harflerle mh yazarsan hata vermez. yanlış yazıyorsundur şifreyi