Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
metin2 adam oyunu wolftü gibi oyunlar bebe oyunu metin2 akıl işi pubgde bebeler oyunda bebe gibi konuşuyor
Post automatically merged:

nader benim hackerim adam o haker o biz ülkede hackeriz başka kimse hile yapmıyor ünlü olduk nader oyunu kısalttı level atladım oyun bitti ne oynayacam ben

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
nader abi seni çok seviyorum hacker adam adam hakar abi pubgden beni ekle oyun çalışıyor abide her maçda F6 ya basıyorum ama kadarda geçmiyor nası hakırlık yapıyonuz banada öğretin dayım sürünerek giderken 600 km yapsın abi jump uzaya uçsun adam nader dayım bide adamı büyük yaparsınız

Üye
7 HİZMET YILI
ya arkadaşlar ben hileyi indiriyorum oyunu açıyorum hileyide kuruyorum hilede açılıyor ama aktif olmuyor mesela radar çalışmıyor rakip oyuncuları yerdeki itemleri hiç bir şeyi göstermiyor ama hile hala açık ve aktif oluyor neden böyle acaba eksik bir şey mi yapıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen

Üye
6 HİZMET YILI
Son hız ban atmaya devam ediyo :) sadece mesafeyi açıyorum diğerlerini kullanmıyorum ama 3. oyunda falan ban yiyorum ( bu 3. hesap oldu hepsinede 3 ay ban veriyo )

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile çalışıyormu arkadaşlar bir çok yorumu okudum bazıları çalışıyor sıkıntısız demiş bazılarıda sürekli ban atıyor demiş. Bilgisi olan biri lütfen cevap verebilir mi

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çalışmıyor bende virus kapalı sureklı f6 lamama ragmen calısmıyor bı sıkıntı var

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hile sorunsuz çalışıyor kesinlikle.Uzun zamandır kullanıyorum, ban yemedim.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aim açmazsanız ban yemezsiniz ben 4sezondur kullanıyorum sıkıntı yok. Oyunlarda bazen acılmıyor. F6 yapsamda aktif duruma gelmiyor sadece.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aim açılmazsa sadece esp ile ban riski çok düşük ama imkansız değil unutmayın.
yinede sadece esp ile oynarsanız büyük ihtimal ban olmaz ama önemli bir detay var, birilerini öldürürken görmenizin mümkün olmadığı durumlarda vurmaya yada takip etmeye çalışırsanız ve öldürdüğünüz kişi yada kişiler reportlarsa, incelendiğinden görmenizin mümkün olduğu anlarda vurmanız durumu ortaya çıkarır.

Düşmanları görün bilin ama sanki bilmiyormuş gibi gerçekçi halledin işinizi :)
Aim iyi güzel hoşta, görmek bile büyük avantaj.
Tabi Aim ile oynamanın tadıda bir başka riskide :)

Bu arada aklıma gelmişken Cyber Hunter'ın güncellenmesi hala bitmedi ailecek bekliyoruz :) son zamanlarda ordan burdan fırlayan ve bir anda işini bitiren kişiler çoğaldıda :) oyunun başları olsa neysede genelde tam 100 kişiden sona kalıyoruz, son 8-10 kişi kala korku filmi gibi :)
yeni güncelleme birde uzun süre dayansa ne güzel olurdu

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hile çalışıyormu arkadaşlar bir çok yorumu okudum bazıları çalışıyor sıkıntısız demiş bazılarıda sürekli ban atıyor demiş. Bilgisi olan biri lütfen cevap verebilir mi
Çalışıyor. Ama dikkatli olman lazım. Çok belli edip reportlanırsan, ban atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...