Haklısın katılıyorum sana. 3. parti yazılımı buluyor bi sekilde oyunkatılmıyorum. Aynı bilgisayardan As hesabım banlandı. Bende hileyi bıraktım. Yeniden bi hesap açıp hilesiz daha 43 levelde taç 2'ye kadar geldim.En son KD 8'di . Solo maçlarda 17 kill'e kadar ulaştığım da oldu. hile gibi vuruşlarla arabayla giden adamlara M24 le tek attığımda oldu. Banlanmadı, banlanmıyor.
Solo maç atan kadrolu hileler vardı. 9 kişiyi bizzat video çekerek banlattım. PUBG ye mail atıyorum.
Bundan sonra böyle
Aora temanı windows yapSiyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
BAN yememek için demiştim ama bypass gelir mi arkadaşlar?esp yeterli
Böyle dersen bu spam olarak geçer ve uyarı yedikten sonra banlanırsın50 yorum yapıyorum lütfen banlamayın
Yararlanacağınız tavsiye vereceğiniz postlara girip inceleyip yorum yapabilirsinizEllerinize sağlık hocam
Post automatically merged:
ben normal bi üye olmak için ne yapmam gerekir
Şahsen hile kullanmadan kd yüksek diye reportlanıp ban yiyen insanları biliyorum, bu benim pubg sistemine sitemim sadece, katılmayabilirsin gayet tabi.katılmıyorum. Aynı bilgisayardan As hesabım banlandı. Bende hileyi bıraktım. Yeniden bi hesap açıp hilesiz daha 43 levelde taç 2'ye kadar geldim.En son KD 8'di . Solo maçlarda 17 kill'e kadar ulaştığım da oldu. hile gibi vuruşlarla arabayla giden adamlara M24 le tek attığımda oldu. Banlanmadı, banlanmıyor.
Solo maç atan kadrolu hileler vardı. 9 kişiyi bizzat video çekerek banlattım. PUBG ye mail atıyorum.
Bundan sonra böyle