Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I only play with the radar! very careful! there is no ban! who else plays like me and didn’t get a ban? i have a diamond 5

Chelsea
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
katılmıyorum. Aynı bilgisayardan As hesabım banlandı. Bende hileyi bıraktım. Yeniden bi hesap açıp hilesiz daha 43 levelde taç 2'ye kadar geldim.En son KD 8'di . Solo maçlarda 17 kill'e kadar ulaştığım da oldu. hile gibi vuruşlarla arabayla giden adamlara M24 le tek attığımda oldu. Banlanmadı, banlanmıyor.

Solo maç atan kadrolu hileler vardı. 9 kişiyi bizzat video çekerek banlattım. PUBG ye mail atıyorum.

Bundan sonra böyle
Haklısın katılıyorum sana. 3. parti yazılımı buluyor bi sekilde oyun

im not hacker
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Siyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
BİLGİ AMAÇLIDIR...
S.a herkese asil hesabim 3 ay önce ban yemişti daha dün açıldı ve bundan sonra hileli oynamicam nese asil hesabim ban yedkten sonra 10 hesap açtım belli aralıklarla onlarla sırayla ban yedi ama ne hikmetse son açtığım hesap hiçbir şekilde ban yemedi full belli ediyordum test amaçlı belki ban yer diye ama ban yemedi toplam 2 aydır hileli oynadım hala ban yemedi şuan hala da açık bansiz bir sekilde ama asıl hesabım acikdigi için onu oynuyorum tabiki hilesiz o riski alamam değerli bir hesap ve RP filan bastim 3 k üç bastim direk açılır açılmaz şuan RP görevlerini yapiorum hilesiz zor oluyor ama yapicak birşey yok ...

Üye
6 HİZMET YILI
Ban atıyor. Safe oynamaya çalıştım. Sadece çizgiyi açtım yine atıyor. Her 2-3 maçta bir tepm dosyalarını temizledim. Bir işe yaramadı. En uzun 48 maç oynayabildim. Galiba belli saat dilimlerinde tarama yapıyor. Taramaya denk gelince ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
katılmıyorum. Aynı bilgisayardan As hesabım banlandı. Bende hileyi bıraktım. Yeniden bi hesap açıp hilesiz daha 43 levelde taç 2'ye kadar geldim.En son KD 8'di . Solo maçlarda 17 kill'e kadar ulaştığım da oldu. hile gibi vuruşlarla arabayla giden adamlara M24 le tek attığımda oldu. Banlanmadı, banlanmıyor.

Solo maç atan kadrolu hileler vardı. 9 kişiyi bizzat video çekerek banlattım. PUBG ye mail atıyorum.

Bundan sonra böyle
Şahsen hile kullanmadan kd yüksek diye reportlanıp ban yiyen insanları biliyorum, bu benim pubg sistemine sitemim sadece, katılmayabilirsin gayet tabi.

Banlatma olayına gelince; dediğin gibi keşke bi yol bulup HEPSİNİ banlasalarda oyunu adam akıllı oynayabilsek. Ekim ayında kullanmaya başladım bende çünkü. Önceki sürede karşıydım ama o kadar ses kasıp adam göreyim diye kendimi kör ederken elemanların arabayla geçerken üçyüz metreden tek atmaları bıktırdı beni artık.

im not hacker
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu public beta servera erişim sağlayamıyorum hesabımda mecburen vietnamdan bağlanmak zorunda kalıyorum hile vietnam sürümündede çalışıyormu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu hileyi nasıl kullanabiliyorsunuz şuan?
Bypass halen güncelleniyor da..
Tehlikeli değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...