Onaylı Üye
Ban olayı çözülmüş derken.. Dün hesabım yine sizlere ömür
Hileye sağlam bir güncelleme gelmesi gerekiyor..
vallaha ben oynuyorum kardeşan itibariyle ban geliyor beyler sadece esp ile 3 ay verdi yan hesabıma
Saat : 16:52vallaha ben oynuyorum kardeş
olur öyle vakalar yapmışşındır gene bi çılgınlıkSaat : 16:52
08.03.2020
ilk oyun son 4 adam kiil sayısı 3 hesap banned![]()
aynen 3 kill aldım ban yedim üstelik adamlar önümde duruyordu hileyle de görmedim yerlerini kendileri geldilerSaat : 16:52
08.03.2020
ilk oyun son 4 adam kiil sayısı 3 hesap banned![]()
Bahsettiğin şey ne işe yarıyor ? şüpheli skor yani ?ban yemek ıstemıyorsanız aımı acmayın esplerden de sadece wall hackı acın harıta alertıde 200 yapın ve yukarda suphelı score dıye bır sey var ona cok dıkkat edın gerekırse elınızden geldıgınce 100un ustune cıkarmayın eger cıkarsa oyun sonu ban atıyor yaklaştıgında ıse hıleyı kapatıp tekrar acın ozaman sorun olmuyor
ban yemek ıstemıyorsanız aımı acmayın esplerden de sadece wall hackı acın harıta alertıde 200 yapın ve yukarda suphelı score dıye bır sey var ona cok dıkkat edın gerekırse elınızden geldıgınce 100un ustune cıkarmayın eger cıkarsa oyun sonu ban atıyor yaklaştıgında ıse hıleyı kapatıp tekrar acın ozaman sorun olmuyor
I created a new account 3 days ago, and so far havent been ban yet, wanna look what will happen in a week
Siteden MHUI indiriyorsun.Oyunu aç sonrada indirdiğin dosyayı aç.Ardından sitede yukarıda MHUI NEW BETA var ona gir ve PUBG MOBİLE'ye tıkla.Sağ tarafta hile görünücek ona yükle de hile aktif oluyor.Arkadaşlar, son güncelleme den beri ben hileyi hala çalıştıramadım, hileyi nereden indirip kuruyoruz, bana yardımcı olacak olan var mı, sevinirim....
botları öldürmenle alakası yokArkadaşlar Dikkat çekmemeye çalışın ben sadece görme açıyorm çıkıyorm malzeme görmeyi dahi açmıyorm botları sakın öldürmeyn botlarda sistem algılıyor siz öldürüyorsnz o sisteme çağrı atıyor oda banlanmanızı sağlıyor mümkünse takım arkadaşlarınıza gösterin onlar öldürsn ayrıca 8 leşi geçmemeye çalışın
Yok be kardeşim allah seni inandırsın bu 25. hesap galibaolur öyle vakalar yapmışşındır gene bi çılgınlık![]()
ben bot öldürdüğümde baya skor puanı yükseliyor beenim bildiğim alakalıbotları öldürmenle alakası yok![]()
Atsın ben Bypass Bulayım Çalışan O bana YeterPubg mobile için bypass kullanmanı tavsiye etmem. Anında ban atıyor.
i use it 1 season and i still have my acc you will just dont use any other cheats