Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ban olayı çözülmüş derken.. Dün hesabım yine sizlere ömür :) Hileye sağlam bir güncelleme gelmesi gerekiyor..

Üye
8 HİZMET YILI
ban yemek ıstemıyorsanız aımı acmayın esplerden de sadece wall hackı acın harıta alertıde 200 yapın ve yukarda suphelı score dıye bır sey var ona cok dıkkat edın gerekırse elınızden geldıgınce 100un ustune cıkarmayın eger cıkarsa oyun sonu ban atıyor yaklaştıgında ıse hıleyı kapatıp tekrar acın ozaman sorun olmuyor

Üye
6 HİZMET YILI
ban yemek ıstemıyorsanız aımı acmayın esplerden de sadece wall hackı acın harıta alertıde 200 yapın ve yukarda suphelı score dıye bır sey var ona cok dıkkat edın gerekırse elınızden geldıgınce 100un ustune cıkarmayın eger cıkarsa oyun sonu ban atıyor yaklaştıgında ıse hıleyı kapatıp tekrar acın ozaman sorun olmuyor
Bahsettiğin şey ne işe yarıyor ? şüpheli skor yani ?

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, son güncelleme den beri ben hileyi hala çalıştıramadım, hileyi nereden indirip kuruyoruz, bana yardımcı olacak olan var mı, sevinirim....

Üye
6 HİZMET YILI

Bu saçmalıklar şehir efsanesi anlayın artık bunu şaka gibisiniz. Adamlarım sistemi size ban atarken '' aa bu sadece ESP açmış banlamayalım falan dedinimi sanıyorsunuz. Yorumun zeki göstergesi ile aynı ortantıda..

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Dikkat çekmemeye çalışın ben sadece görme açıyorm çıkıyorm malzeme görmeyi dahi açmıyorm botları sakın öldürmeyn botlarda sistem algılıyor siz öldürüyorsnz o sisteme çağrı atıyor oda banlanmanızı sağlıyor mümkünse takım arkadaşlarınıza gösterin onlar öldürsn ayrıca 8 leşi geçmemeye çalışın

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar, son güncelleme den beri ben hileyi hala çalıştıramadım, hileyi nereden indirip kuruyoruz, bana yardımcı olacak olan var mı, sevinirim....
Siteden MHUI indiriyorsun.Oyunu aç sonrada indirdiğin dosyayı aç.Ardından sitede yukarıda MHUI NEW BETA var ona gir ve PUBG MOBİLE'ye tıkla.Sağ tarafta hile görünücek ona yükle de hile aktif oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Excuse me! I can used pubg mobile hack because I'm a member. And now you changed the rules again THIS IS NOT FAIR. You just increase it. THIS is total not fair

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Dikkat çekmemeye çalışın ben sadece görme açıyorm çıkıyorm malzeme görmeyi dahi açmıyorm botları sakın öldürmeyn botlarda sistem algılıyor siz öldürüyorsnz o sisteme çağrı atıyor oda banlanmanızı sağlıyor mümkünse takım arkadaşlarınıza gösterin onlar öldürsn ayrıca 8 leşi geçmemeye çalışın
botları öldürmenle alakası yok :)

Üye
6 HİZMET YILI
Pubg Mobil hilesi hiç bir zaman ne tam olarak istikrarlı çalışır nede güvenli olur. Şöyle yapıyorum ban yemiyorum böyle yapıyorum ban yemiyor diyenlere kulak asmayın. Yüksek bir miktara yeni bilgisayar topladım kurdum oyunu indirdim hileyi bir tane botu araba ile ezdim çay alıp geldim 3 ay ban attı. Hile güvenli değil zaten adamlar da %100 safe demiyor. Şunu bunun yapın ban yemeyin falan bunlar hikaye ve boş yorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...