Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ban durumu nedir şuan hile ne kadar güvenilir eskisi gibi sadece boş esp kullanıpta otomatik ban yiyen felan varmı ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok fazla belli ederseniz direk banlıyor 2 hesabım ban yedi gitti kıyafetlerim ve silah skinlerim :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ban durumu nedir şuan hile ne kadar güvenilir eskisi gibi sadece boş esp kullanıpta otomatik ban yiyen felan varmı ?
Vallaha kardeşim son 1 aydır Allah seni inandırsın belki 25 30'cu hesabım ban ihtimali çok yüksek belli etme kiil alma çok yüksek ban atıyor. Ha formda ban yemeden oynayanlarda var.. Log temizledim yeniden yükledim modem resetledim fayda etmedi. Lakin RP 100 Adam full item 28 kill bariz hile reportluyorum ban felan yemiyor..
Post automatically merged:

Birde anlayamadığım hilenin bu kadar geç güncellenmesi hile güncellense sorunların ortadan kalkacagını düşünüyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Vallaha kardeşim son 1 aydır Allah seni inandırsın belki 25 30'cu hesabım ban ihtimali çok yüksek belli etme kiil alma çok yüksek ban atıyor. Ha formda ban yemeden oynayanlarda var.. Log temizledim yeniden yükledim modem resetledim fayda etmedi. Lakin RP 100 Adam full item 28 kill bariz hile reportluyorum ban felan yemiyor..

Birde anlayamadığım hilenin bu kadar geç güncellenmesi hile güncellense sorunların ortadan kalkacagını düşünüyorum.
orasınıda artık site yetkilileri büyük ihtimal görüyorlardır bu kadar mesaj var çünkü

Bildiğin konulara yardımcı olursan mesaj kasarsın zaten kanka
teşekkür ediyorum saol

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aga 2-3 Kill alıyorum belli etmiyorum bot vuruyorum paso ban atıyorlar adam gibi hile yok mu Mobilede mh olması şart deşil

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar elinde Huawei için(rootsuz cihaz) wallhack olan varsa yazabilir mi rica etsem ? :)

Üye
6 HİZMET YILI
Hello,the black window shows me "/load pi fail".How can I slove this problem?Thank you.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
yakında öğrenicekler merak etme bypassa cok güveniyorlar ama saniyesinde banlıyorlar :D
Bypass yaptım ben ekran kartıma ban atmışlar format attım anca öyle kurtuldum bandan datastore diye bir veri var sytem32 de ban yediğin zaman nvidiada banlanıyo yeni açtığım hesaplar habire 3 ay ban yiyoyordu

Ban yiyip yiyip duruom of.
Bende öyle uçaktan paraşütle yere indiğimde anında 3 ay banı yapıştırıyo Nvidia daki loglar banlıyor araştırdım baktım sadece formatla geçiyor

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar şimdi hileyi edinmek için belli bir mesaj sayısına mı ulaşmamız gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...