Süper Üye
yorum kasman lazım kardeşimbenım acılmıyor nasıl acıcam
Post automatically merged:
Son düzenleme:
yorum kasman lazım kardeşimbenım acılmıyor nasıl acıcam
Zararı geçtim kanka , adam full item Rp 100 28 kiil almış bariz hile izliyorum reportluyorum hiç biri ban yemiyor2 günde 3 hesap banı yediyseniz, güncellenmesini bekleyin, bu kadar ısrarla kullanmanın size zarardan başka bir işlemi olamaz.
Bildiğin konulara yardımcı olursan mesaj kasarsın zaten kankao zaman sürekli mesaj mı atacaz
Vallaha kardeşim son 1 aydır Allah seni inandırsın belki 25 30'cu hesabım ban ihtimali çok yüksek belli etme kiil alma çok yüksek ban atıyor. Ha formda ban yemeden oynayanlarda var.. Log temizledim yeniden yükledim modem resetledim fayda etmedi. Lakin RP 100 Adam full item 28 kill bariz hile reportluyorum ban felan yemiyor..ban durumu nedir şuan hile ne kadar güvenilir eskisi gibi sadece boş esp kullanıpta otomatik ban yiyen felan varmı ?
orasınıda artık site yetkilileri büyük ihtimal görüyorlardır bu kadar mesaj var çünküVallaha kardeşim son 1 aydır Allah seni inandırsın belki 25 30'cu hesabım ban ihtimali çok yüksek belli etme kiil alma çok yüksek ban atıyor. Ha formda ban yemeden oynayanlarda var.. Log temizledim yeniden yükledim modem resetledim fayda etmedi. Lakin RP 100 Adam full item 28 kill bariz hile reportluyorum ban felan yemiyor..
Post automatically merged:
Birde anlayamadığım hilenin bu kadar geç güncellenmesi hile güncellense sorunların ortadan kalkacagını düşünüyorum.
teşekkür ediyorum saolBildiğin konulara yardımcı olursan mesaj kasarsın zaten kanka
Bu hilede onaylı üye olmasına gerek yok.Yorum yaparak üyelik seviye ni yukseltmen gerekiyor
ban atıyorElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.![]()
Bypass yaptım ben ekran kartıma ban atmışlar format attım anca öyle kurtuldum bandan datastore diye bir veri var sytem32 de ban yediğin zaman nvidiada banlanıyo yeni açtığım hesaplar habire 3 ay ban yiyoyorduyakında öğrenicekler merak etme bypassa cok güveniyorlar ama saniyesinde banlıyorlar![]()
Bende öyle uçaktan paraşütle yere indiğimde anında 3 ay banı yapıştırıyo Nvidia daki loglar banlıyor araştırdım baktım sadece formatla geçiyorBan yiyip yiyip duruom of.