Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
how is things going now? everything to ban for an accurate game?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
abiler boş verin dün hileyi yapamadım oyuna girdim yine win alıyorum valla sallayın hileyi hilesiz daha zevkli birde aim kasıyorsunuz diger oyunlarda da iş görüyor hile açınca iyice çöp oluyorsunuz eski performansım daha yok ama bir iki güne eskiyide geçerim hilesiz mis gibi valla ses fln kasın o zaman oyunun tadını alıyorsunuz dün biraz oynadım bronzdan plat 5 geldim bıraktım bugunda elmas olur salarım sonra taç sonra as asdan sonrada kasmam zaten uzun lafın kısası bence bırakın hileyi hem acizlik hem hak hemde performansınız çok düşüyor aim alma seviyeniz çok düşüyor sallayın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
abiler boş verin dün hileyi yapamadım oyuna girdim yine win alıyorum valla sallayın hileyi hilesiz daha zevkli birde aim kasıyorsunuz diger oyunlarda da iş görüyor hile açınca iyice çöp oluyorsunuz eski performansım daha yok ama bir iki güne eskiyide geçerim hilesiz mis gibi valla ses fln kasın o zaman oyunun tadını alıyorsunuz dün biraz oynadım bronzdan plat 5 geldim bıraktım bugunda elmas olur salarım sonra taç sonra as asdan sonrada kasmam zaten uzun lafın kısası bence bırakın hileyi hem acizlik hem hak hemde performansınız çok düşüyor aim alma seviyeniz çok düşüyor sallayın.
Valla öyle yedek bi hesabım vardı telden hatunla oynadığım. Onu geçen sezon as yapmistim. Bugün emulatorden hilesiz girdim plat 3 rutbeyle başladım peşpeşe 3 galibiyet 2 kere 2ncilik 1 kere 5ncilik aldım. Bayağı tat verdi. Herkes hileden ban yeyince sakinlesmis oyun az

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim ben hilesiz 2 gün de as3 yaptım mesele o değil ki çoğu kişi emin ol iyi oynuyordur zaten mesele zevk ben zevkine açıyorum hileyi ne kill almak ne win almak en azından benim için öyle tamamiyle zevk meselesi hele ki araplar denk gelince içlerinden geçiyorum. Kimse kasmak için kullanmaz ban yiyeceğiini bilir he eps açar kasar sadece öyle de aim açmaz aimi zaten kasarsın eksi bi yanı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Elinize sağlık deneyeceğim arkadaslarla çaktırmadan oynarım çok tatlı olur :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bazen adamları hile tam göstermiyor espde çözümü var mı F6 basmama rağmen sorun çözülmüyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
elinize emeğinize sağlık hocam ama gameloop ta çalışan bi hilede gelir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...