High Risk don't use on main accHow much is the risk of ban
Valla öyle yedek bi hesabım vardı telden hatunla oynadığım. Onu geçen sezon as yapmistim. Bugün emulatorden hilesiz girdim plat 3 rutbeyle başladım peşpeşe 3 galibiyet 2 kere 2ncilik 1 kere 5ncilik aldım. Bayağı tat verdi. Herkes hileden ban yeyince sakinlesmis oyun azabiler boş verin dün hileyi yapamadım oyuna girdim yine win alıyorum valla sallayın hileyi hilesiz daha zevkli birde aim kasıyorsunuz diger oyunlarda da iş görüyor hile açınca iyice çöp oluyorsunuz eski performansım daha yok ama bir iki güne eskiyide geçerim hilesiz mis gibi valla ses fln kasın o zaman oyunun tadını alıyorsunuz dün biraz oynadım bronzdan plat 5 geldim bıraktım bugunda elmas olur salarım sonra taç sonra as asdan sonrada kasmam zaten uzun lafın kısası bence bırakın hileyi hem acizlik hem hak hemde performansınız çok düşüyor aim alma seviyeniz çok düşüyor sallayın.
Kardeşim ben hilesiz 2 gün de as3 yaptım mesele o değil ki çoğu kişi emin ol iyi oynuyordur zaten mesele zevk ben zevkine açıyorum hileyi ne kill almak ne win almak en azından benim için öyle tamamiyle zevk meselesi hele ki araplar denk gelince içlerinden geçiyorum. Kimse kasmak için kullanmaz ban yiyeceğiini bilir he eps açar kasar sadece öyle de aim açmaz aimi zaten kasarsın eksi bi yanı olmazabiler boş verin dün hileyi yapamadım oyuna girdim yine win alıyorum valla sallayın hileyi hilesiz daha zevkli birde aim kasıyorsunuz diger oyunlarda da iş görüyor hile açınca iyice çöp oluyorsunuz eski performansım daha yok ama bir iki güne eskiyide geçerim hilesiz mis gibi valla ses fln kasın o zaman oyunun tadını alıyorsunuz dün biraz oynadım bronzdan plat 5 geldim bıraktım bugunda elmas olur salarım sonra taç sonra as asdan sonrada kasmam zaten uzun lafın kısası bence bırakın hileyi hem acizlik hem hak hemde performansınız çok düşüyor aim alma seviyeniz çok düşüyor sallayın.
bu yenı antı banda o sorun yok.bızde oyleydıksen nediyon beya 50 tane çarım ban yedi ulen hesap aça aça ramazanı bitirdim