Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
basarılı
Post automatically merged:

memory adamın dıbı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çalışmıyor diyen sorunu kendinde arasın hile süper çalışıyor
aynen bende lcst diye hata alıyordum baya ugras sonucunda yapdım düzgün sekilde kullanıyorum

basarılı

memory adamın dıbı
adamın hası hası

hileyi neden açamıyorum arkadaşalr biri yardı metsin

pung için onaylı üye olmadan giriş yokmu 50 yorum mu lazım
normal pubg için süper üye galiba 600 yorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
antiban ne işe yarıyor bi açıklama yapın 3 ay yasaktan korurmu

Konu açıp, bırakmışsınız ama böyle olmuyor yetkililer.
Ban yedirmiyor (belli bir süre), Türk'ler yaptı, destek oluyor, bunu kullanmak istiyoruz evet ama şurayla ilgilenen bir Allah kulu yok.
Bir sorun var, herkes aynı şeyi zibilyon kere söylüyor, bir yetkili dönüp buraya bakmıyor, önerileri görüşleri almıyor, cevap vermiyor.

Ya kardeşim bu hile de ESP ve aşırı derecede kasma sorunu var. Ya göstermiyor, ya gösterirse aşırı derecede kasıyor ve esp arkada adam önde koşuyor.
Aim hakkında yorum yapmıyorum, kullanmadığım için bilgim yok ama gereksiz olan herşeyi hileden kaldırın, ESP'yi düzenleyin ve sorunsuz hale getirin yeterli.

İlk çıktığında mükemmel bir ESP vardı, gram kasma, donma, kayma yapmıyordu ama şu an gel gör ki Allah'a emanet bir ESP var.
ESP sorunu yüzünden diğer ESP'leri kullanıyorum, bu seferde BAN kaçınılmaz oluyor.

Düzeltin şunu, sorunsuz hale getirin (özellikle ESP) bizde Türk'lerin yaptığı yazılım diye yargıya geçelim.
Kodumun arapları niye bizden önde oluyor?
aynen ya buranın esp sini hiç sevmiyorum donuk donuk 3 veya 5 saniye geç gösteriyo sanki

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
ราชาแห่งสุขภาพอยู่ในมือของคุณ

where is the hareket there is the bereket
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
antiban ne işe yarıyor bi açıklama yapın 3 ay yasaktan korurmu

aynen ya buranın esp sini hiç sevmiyorum donuk donuk 3 veya 5 saniye geç gösteriyo sanki

anti ban oto bandan korur seni fakat hileyi abartarak oynarsan ve seni report ederlerse karakterin incelenmeye alınır ban yiyebilirsin %100 ban yemezsin diye birşey yok.

Üye
7 HİZMET YILI
abi anti ban mesajını evet diyorum ama yine ban yedim bu anti banın açık olup olmadığını gösteren bir gösterge koyabilir misiniz?

Üye
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ya arkadaşlar, siyah ekran sorunum var, müzik çalıyor ama ekran full siyah. F6 ya bastığımda oyun ana menüsü geliyor hile aktif olduğunda direk siyah ekran oluyor. Gameloop penceresini sağa sola oynattığımda arkada oyunu görebiliyorum ama sabit bıraktığımda siyah oluyor

where is the hareket there is the bereket
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Beyler 1 haftalık ban yedim bu aralar pubg mobile banları çoğalttı 2-3 gün önce arkadaşlarım sınırsız yedi dikkat edin hatta bu aralar hileli oynamayın oynuyosanız da aimi kapatıp oynayın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hile şuan çalışmiyor benmi yapmadım bilmiyorum betada olduğu için olabilir tam sürüme geçile bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...