aynen bende lcst diye hata alıyordum baya ugras sonucunda yapdım düzgün sekilde kullanıyorumÇalışmıyor diyen sorunu kendinde arasın hile süper çalışıyor
adamın hası hasıbasarılı
Post automatically merged:
memory adamın dıbı
normal pubg için süper üye galiba 600 yorumhileyi neden açamıyorum arkadaşalr biri yardı metsin
pung için onaylı üye olmadan giriş yokmu 50 yorum mu lazım
aynen ya buranın esp sini hiç sevmiyorum donuk donuk 3 veya 5 saniye geç gösteriyo sankiKonu açıp, bırakmışsınız ama böyle olmuyor yetkililer.
Ban yedirmiyor (belli bir süre), Türk'ler yaptı, destek oluyor, bunu kullanmak istiyoruz evet ama şurayla ilgilenen bir Allah kulu yok.
Bir sorun var, herkes aynı şeyi zibilyon kere söylüyor, bir yetkili dönüp buraya bakmıyor, önerileri görüşleri almıyor, cevap vermiyor.
Ya kardeşim bu hile de ESP ve aşırı derecede kasma sorunu var. Ya göstermiyor, ya gösterirse aşırı derecede kasıyor ve esp arkada adam önde koşuyor.
Aim hakkında yorum yapmıyorum, kullanmadığım için bilgim yok ama gereksiz olan herşeyi hileden kaldırın, ESP'yi düzenleyin ve sorunsuz hale getirin yeterli.
İlk çıktığında mükemmel bir ESP vardı, gram kasma, donma, kayma yapmıyordu ama şu an gel gör ki Allah'a emanet bir ESP var.
ESP sorunu yüzünden diğer ESP'leri kullanıyorum, bu seferde BAN kaçınılmaz oluyor.
Düzeltin şunu, sorunsuz hale getirin (özellikle ESP) bizde Türk'lerin yaptığı yazılım diye yargıya geçelim.
Kodumun arapları niye bizden önde oluyor?
Tamam Çözdüm Gerçek Zamanlı Koruma Açıkmış HallettimDaha Önceden Sorun Yoktu Şuan Hile Ekranı Gelmiyor Neden Olabilir ?
aynen elinize sagıkeline sağlık kral
antiban ne işe yarıyor bi açıklama yapın 3 ay yasaktan korurmu
aynen ya buranın esp sini hiç sevmiyorum donuk donuk 3 veya 5 saniye geç gösteriyo sanki
happens to me to how did you fix it?when i try to open it it say
Please Launch MemoryUICore Application
when i download MemoryUI and load the hack from site it force close
ban yemedım antıbandan soraBAN YİYEN VARMI?
aim actıysan yıyebılırsın.abi anti ban mesajını evet diyorum ama yine ban yedim bu anti banın açık olup olmadığını gösteren bir gösterge koyabilir misiniz?