Belli edilmezse BAN atmıyor Kinq . 2 Gündür Sorun yok Kendi adımaArkadaşlar ban yiyen varmı
ÇalışıyorWindows 10 sürümlerinin hepsinde çalışıyor mu ?
Ne kadar süre ban attıBugun çalıştıramadım ve sonrasında ban yedim nedeni nedir acaba.
bu hileyi üyeler kullanabiliyorSu mesaj sayım yukselsede bende kullansam off yaw
Windows 7 çalışıyor mu? Malüm anti ban için windows 10 kurduk ama yeni sürümde anti ban yok bildiğim kadarıyla tekrar windows 7 dönebiliyo muyuk?Çalışıyor
anti ban kaldırdılar artık 10 sene ban atıyordu oWindows 7 çalışıyor mu? Malüm anti ban için windows 10 kurduk ama yeni sürümde anti ban yok bildiğim kadarıyla tekrar windows 7 dönebiliyo muyuk?![]()
senin otomatik ban yemiş olma ihtimalin çok yüksek bilgisayarına format at c sürücüsünü sil temiz kurulum yap sonra oyunu yeniden kur otomatik ban kalkarBugun çalıştıramadım ve sonrasında ban yedim nedeni nedir acaba.
orası öylede sadece esp ile vurmak herkesin becerebilceği birşey değil ben beceremiyorum mesela mecbur açıyorum silahlar aşırı tepiyo adamlarda aim varsa tek atıyor hemen sanhokta boot kamp ta full aimbotlular var istersen gir bak elmas kademesindeyim çatır çatır aim kaynıyo ortalık demekki ban riski yokmuş.Sade ESP kullansan sıkıntı çıkmaz![]()
Birazcık bilek olsun ama demi kardeşimanti ban kaldırdılar artık 10 sene ban atıyordu o
Post automatically merged:
senin otomatik ban yemiş olma ihtimalin çok yüksek bilgisayarına format at c sürücüsünü sil temiz kurulum yap sonra oyunu yeniden kur otomatik ban kalkar
Post automatically merged:
orası öylede sadece esp ile vurmak herkesin becerebilceği birşey değil ben beceremiyorum mesela mecbur açıyorum silahlar aşırı tepiyo adamlarda aim varsa tek atıyor hemen sanhokta boot kamp ta full aimbotlular var istersen gir bak elmas kademesindeyim çatır çatır aim kaynıyo ortalık demekki ban riski yokmuş.
Belli ede ede kullanırsan 3 ay atıyor . Belli etmediğin takdirde BAN söz konusu değilNe kadar süre ban attı
hocam win7 kullanıyorsan kişileştirmelerden win7 yi sec yoksa klasik modda yapıyor onuhiyleyi acıyorum hiyle acılıyor fakat ekranım siyah oluyor oyundayken neden olabilir acaba
Dostum YouTube`den Guest Sıfırlama videosu izle 2 adet program indirmen lazım sıfırlamak için yapması kolayben formatladım yeniden win 10 kurdum ama misafir hesap açmak istedim kabul etmedi hesabınız banlı 2030 dedi format kar etmedine göre pc nin internet giriş ip adresini mialıyor acaba oda modem aç kapatdın mı düzelir 2 kez temiz kurulum formatdan sonra bile misafir hesap banlı yazısı çıkıyor