Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bugun çalıştıramadım ve sonrasında ban yedim nedeni nedir acaba.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam yanlış görmediysem 10sene fake hesapla giriş yapıyordum zaten başka hesap açıp devam ediyoru mbakalım yiyicekmiyim yine

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Windows 7 çalışıyor mu? Malüm anti ban için windows 10 kurduk ama yeni sürümde anti ban yok bildiğim kadarıyla tekrar windows 7 dönebiliyo muyuk?:D
anti ban kaldırdılar artık 10 sene ban atıyordu o
Post automatically merged:

Bugun çalıştıramadım ve sonrasında ban yedim nedeni nedir acaba.
senin otomatik ban yemiş olma ihtimalin çok yüksek bilgisayarına format at c sürücüsünü sil temiz kurulum yap sonra oyunu yeniden kur otomatik ban kalkar

Sade ESP kullansan sıkıntı çıkmaz :)
orası öylede sadece esp ile vurmak herkesin becerebilceği birşey değil ben beceremiyorum mesela mecbur açıyorum silahlar aşırı tepiyo adamlarda aim varsa tek atıyor hemen sanhokta boot kamp ta full aimbotlular var istersen gir bak elmas kademesindeyim çatır çatır aim kaynıyo ortalık demekki ban riski yokmuş.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
anti ban kaldırdılar artık 10 sene ban atıyordu o

senin otomatik ban yemiş olma ihtimalin çok yüksek bilgisayarına format at c sürücüsünü sil temiz kurulum yap sonra oyunu yeniden kur otomatik ban kalkar

orası öylede sadece esp ile vurmak herkesin becerebilceği birşey değil ben beceremiyorum mesela mecbur açıyorum silahlar aşırı tepiyo adamlarda aim varsa tek atıyor hemen sanhokta boot kamp ta full aimbotlular var istersen gir bak elmas kademesindeyim çatır çatır aim kaynıyo ortalık demekki ban riski yokmuş.
Birazcık bilek olsun ama demi kardeşim :)

Ne kadar süre ban attı
Belli ede ede kullanırsan 3 ay atıyor . Belli etmediğin takdirde BAN söz konusu değil :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben formatladım yeniden win 10 kurdum ama misafir hesap açmak istedim kabul etmedi hesabınız banlı 2030 dedi format kar etmedine göre pc nin internet giriş ip adresini mialıyor acaba oda modem aç kapatdın mı düzelir 2 kez temiz kurulum formatdan sonra bile misafir hesap banlı yazısı çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
hiyleyi acıyorum hiyle acılıyor fakat ekranım siyah oluyor oyundayken neden olabilir acaba

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
adamları bi gösteriyor bi kaybediyor neden yapar bunu ? adamı önümde görüorum bi bakıyorum adam yok başka yerden vuruyor

hiyleyi acıyorum hiyle acılıyor fakat ekranım siyah oluyor oyundayken neden olabilir acaba
hocam win7 kullanıyorsan kişileştirmelerden win7 yi sec yoksa klasik modda yapıyor onu

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben formatladım yeniden win 10 kurdum ama misafir hesap açmak istedim kabul etmedi hesabınız banlı 2030 dedi format kar etmedine göre pc nin internet giriş ip adresini mialıyor acaba oda modem aç kapatdın mı düzelir 2 kez temiz kurulum formatdan sonra bile misafir hesap banlı yazısı çıkıyor
Dostum YouTube`den Guest Sıfırlama videosu izle 2 adet program indirmen lazım sıfırlamak için yapması kolay :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
cok fena kasıyor sadece esp actım onlarıda kapattım radar actım yıne aynı seyler 5 10 sanıyelık bır donma mevcut hıleyı acınca

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu pubg mobile hilesinde ban yeme riski var mı?
bu arada uc hilesi de getirilebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...