Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Aimbotu çok abartmadığınız sürece ve tabi belli etmediğiniz sürece ban riski en az seviyededir
abartmak ile alakası yok aimbot güvenli değil anti ban koruması berbat durumda sistem otomatik olarak algılıyor ve 90 gün banlıyor maxsimum 2 veya 3 gün sonra deneyen bilir ve görür zaten.
Post automatically merged:

başarılı bir hile olmuş
aimbot 90 gün ban yedirdiği için bana göre başarısız bir hile olmuş isteseler aimbotunda ban sorununu çözebilirlerdi ama çözmemeyi tercih etmişler her zamanki gibi güvenli değil bi ara anti ban varken güvenliydi ondada 1 gün sonra 10 yıl ban atıyordu.

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
aimbot neden 3 ay banlıyor 10 yıl banlaması gerekmezmi 3 ay ban ne oluyo onu çözebilmiş deyilim hala.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
esp de aimbot da berbat nedeni : sürekli 90 gün ban atıyor ve mh ekibi buna hala bir çözüm bulamadı ayrıca anti ban vardı hilenin geçenki sürümünde ne diye kaldırdınız onu hiç anlamış değilim anti bansız hilemi olurmuş olursa te böyle banı yer dururuz işte alem as taç olurken biz baştan hesap açıp banlanıp durucaz.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende bir kaç gündür ban yok bakalım ne kadar dayanıcak..
Onun dışında hile çok iyi bence, tek sıkıntısı illa headshot kitlenmesi var, aimbot olayında kafa yerine gövde 'ye de kitlenme olsa çok iyi olurdu..

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aimbotu nasıl kullanıyoruz
Hile ilk yüklendiğinde direk menu gelir, önce menude aimbot kısmındaki ilk kısımdan yön tuşları ile sağ yapıp hileyi açıyoruz, bir alt kısımdan kullanma yöntemi seçiyoruz, sol mouse tuşu, sağ mouse tuşu yada shift tuşu gibi tuşlardan birini seçiyoruz, diğer ayarlara dokunmadan devam edip savaş sırasında hedef imlecini hedefe yaklaştırıp seçtiğimiz (örnek shift tuşu) tuşa basılı tutuyoruz ve ateş ediyoruz. (fov yani ekrandaki küçük daire içinde olması lazım hedefin)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile küçük ekranda çalışıyor ama F11'e yani büyük ekrana alınca hile çalışmıyor. Büyük ekranda oynamak istiyorum çözümü nedir? arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim . Cevap gelmemiş tekrar yazmak istedim güncel!!!

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valla kardeşim özelden yaz istersen dcden göstereyim aşırı saçma büyük ekrana alınca oyunu hile çalışmıyor tekrar küçük ekrana alınca çalışıyor hile

Doğrudur neden yalan söyleyesin ki ama inan hiç çözümünü bilmiyorum ilk kez duydum zaten umarım düzeltirsin bir şekilde şey yap istersen tekrardan indirip açma işlemlerini tek tek adım olarak yapmayı falan dene birde olmadı büyük ekranda hileyi aç o şekilde dena antrenman modunda falan.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Doğrudur neden yalan söyleyesin ki ama inan hiç çözümünü bilmiyorum ilk kez duydum zaten umarım düzeltirsin bir şekilde şey yap istersen tekrardan indirip açma işlemlerini tek tek adım olarak yapmayı falan dene birde olmadı büyük ekranda hileyi aç o şekilde dena antrenman modunda falan.
Her şeyi denedim dostum inan çok saçma umarım yetkililerden biri bu mesajları görür ve yardımcı olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...