Üye
kanka hangi emilatörü kullanıyordunben bu hileyi kulandım ve elmas 1 oldum zaten sonra yeni gunceleme sonra kasmaya başladıgı için pubg mobili biraktım
kanka hangi emilatörü kullanıyordunben bu hileyi kulandım ve elmas 1 oldum zaten sonra yeni gunceleme sonra kasmaya başladıgı için pubg mobili biraktım
mhrar şifresi nedir
abartmak ile alakası yok aimbot güvenli değil anti ban koruması berbat durumda sistem otomatik olarak algılıyor ve 90 gün banlıyor maxsimum 2 veya 3 gün sonra deneyen bilir ve görür zaten.Aimbotu çok abartmadığınız sürece ve tabi belli etmediğiniz sürece ban riski en az seviyededir
aimbot 90 gün ban yedirdiği için bana göre başarısız bir hile olmuş isteseler aimbotunda ban sorununu çözebilirlerdi ama çözmemeyi tercih etmişler her zamanki gibi güvenli değil bi ara anti ban varken güvenliydi ondada 1 gün sonra 10 yıl ban atıyordu.başarılı bir hile olmuş
3 ay banlıyor aimbot kullanmıyorum ben sadece görme açıyorum yinede 3 ay banlıyor aimbotla alakası yok bence hileyi pubg mobıle tespit etti benceaimbot neden 3 ay banlıyor 10 yıl banlaması gerekmezmi 3 ay ban ne oluyo onu çözebilmiş deyilim hala.
Söylediğin iyi oldu neredeyse açıyordumesp de aimbot da berbat nedeni : 90 gün ban atıyor ve mh ekibi buna hala bir çözüm bulamadı
Hile ilk yüklendiğinde direk menu gelir, önce menude aimbot kısmındaki ilk kısımdan yön tuşları ile sağ yapıp hileyi açıyoruz, bir alt kısımdan kullanma yöntemi seçiyoruz, sol mouse tuşu, sağ mouse tuşu yada shift tuşu gibi tuşlardan birini seçiyoruz, diğer ayarlara dokunmadan devam edip savaş sırasında hedef imlecini hedefe yaklaştırıp seçtiğimiz (örnek shift tuşu) tuşa basılı tutuyoruz ve ateş ediyoruz. (fov yani ekrandaki küçük daire içinde olması lazım hedefin)aimbotu nasıl kullanıyoruz
hile küçük ekranda çalışıyor ama F11'e yani büyük ekrana alınca hile çalışmıyor. Büyük ekranda oynamak istiyorum çözümü nedir? arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim . Cevap gelmemiş tekrar yazmak istedim güncel!!!
valla kardeşim özelden yaz istersen dcden göstereyim aşırı saçma büyük ekrana alınca oyunu hile çalışmıyor tekrar küçük ekrana alınca çalışıyor hileAlla alla ilk kez böyle bir şey duydum
valla kardeşim özelden yaz istersen dcden göstereyim aşırı saçma büyük ekrana alınca oyunu hile çalışmıyor tekrar küçük ekrana alınca çalışıyor hile
Her şeyi denedim dostum inan çok saçma umarım yetkililerden biri bu mesajları görür ve yardımcı olurDoğrudur neden yalan söyleyesin ki ama inan hiç çözümünü bilmiyorum ilk kez duydum zaten umarım düzeltirsin bir şekilde şey yap istersen tekrardan indirip açma işlemlerini tek tek adım olarak yapmayı falan dene birde olmadı büyük ekranda hileyi aç o şekilde dena antrenman modunda falan.