Üye
this menu is very good, i like it
radar hilesi açıksa yersin açık değilse yemezsinarkadaşlar bugun 3 farklı hesaptan ban yedim yeni güncelleme gelene kadar katiyen kullanmayın hile ifşa olmuşa benziyor çok seri ban atıyor 3 aylık
radardan kastın dıger oyuncuların görulmesi olayımıradar hilesi açıksa yersin açık değilse yemezsin
aynen bende radar hilesi bide söylemeyi unuttum aim hilesi açıktı 10 yıl ban yedim onları açmayınca fark etmiyorlarradardan kastın dıger oyuncuların görulmesi olayımı
sende sıkıntı var dostum hile çalışıyorhilemi çalışmıyor yoksa bendemi sorun var
Dostum çok belli etmeden oynarsan ban riski düşük bana göre.. Mümkün olmayan yerleri görmüyormş gibi oyna ve görmediğin yerlere ateş etme. olay adamları vurduktan sonraki rapor ihtimali kısaca.. keşke birini öldürdükten sonra bizi izleyen var mı diye görebilseydik..ban riski çok mu
Oyunda arkadaş olarak eklediklerin seni izlediği zaman görünüyor. Onun dışında düşman vs izlemeleri gözükmüyor. Sen her ihtimale karşı sanki düşman izliyormuş gibi legit oynaDostum çok belli etmeden oynarsan ban riski düşük bana göre.. Mümkün olmayan yerleri görmüyormş gibi oyna ve görmediğin yerlere ateş etme. olay adamları vurduktan sonraki rapor ihtimali kısaca.. keşke birini öldürdükten sonra bizi izleyen var mı diye görebilseydik..
Normal Pubg 'de var ama burda nedense izleyen var mı görünmüyor ??