Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bugun 3 farklı hesaptan ban yedim yeni güncelleme gelene kadar katiyen kullanmayın hile ifşa olmuşa benziyor çok seri ban atıyor 3 aylık

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi abartmadan kullanın ban yeme olayı biraz da şans. Kaç gündür kullanan arkadaşlarım var henüz ban yemediler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
beyler benim hileyi yüklemem için gerekli olan bir sayfa veya video varmı tam olarak nasıl açılıyor nasıl kullanılıyor öğrenmem lazım smargaga dan oynamayı deneyeceğim gameloop ta ban atıyor hemen

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bugün 3 yeni hesap açtım, üçü de banlandı, üçüncüsünü açmadan önce gameloop ve oyunu kaldırıp yeniden kurmuştum. İlk oyunda atladıktan 20-30 saniye sonra banladı.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
oynadığınız bir emülatör varmı ben gamelooptan giriyorum girdiğim gibi ban atıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum çok belli etmeden oynarsan ban riski düşük bana göre.. Mümkün olmayan yerleri görmüyormş gibi oyna ve görmediğin yerlere ateş etme. olay adamları vurduktan sonraki rapor ihtimali kısaca.. keşke birini öldürdükten sonra bizi izleyen var mı diye görebilseydik..
Normal Pubg 'de var ama burda nedense izleyen var mı görünmüyor ??

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum çok belli etmeden oynarsan ban riski düşük bana göre.. Mümkün olmayan yerleri görmüyormş gibi oyna ve görmediğin yerlere ateş etme. olay adamları vurduktan sonraki rapor ihtimali kısaca.. keşke birini öldürdükten sonra bizi izleyen var mı diye görebilseydik..
Normal Pubg 'de var ama burda nedense izleyen var mı görünmüyor ??
Oyunda arkadaş olarak eklediklerin seni izlediği zaman görünüyor. Onun dışında düşman vs izlemeleri gözükmüyor. Sen her ihtimale karşı sanki düşman izliyormuş gibi legit oyna :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...