Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ee ne demişler : "Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti." Hile ücretsiz olup binlerce kişiye kullanıma açıldığı için fazla dayanmıyor, hileyi yapan adamlarda artık sallamıyor.
Adsız.png

WEQW.png

Harbiden bu nedir ya, hadi bizi geçtik sizde bu şekilde oynarken rahatsız olmuyor musunuz yapım ekibi? Oyuna farklı farklı hileler çıkartıyorlar ve çok düşük işlemci yiyen hileler var. Demek ki bazı şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Kaldı ki malüm ücretsiz key(onlarca reklam tıklayarak)(gerçi oda çalışmıyor şimdilik freelerde) çalışan hilede %5-10 arasında işlemci yiyor ki memoryde %40-50 yiyor. Harbiden ya ilgilenin hilenizle ya da bu hileyi kapatın. Sitenin adınada dezavantaj oluşturuyor. Daha geçende malüm hile ile 32 level, taç 2 kadar 4,5 kd ile oydağım çar, o hile çalışmaması üzerine memoryle 1 saat içinde ban yedi.Harbiden ilgilenin şu hileyle. Artık paralı mı yapıyorsunuz, sahip olma şartlarını mı arttırıyorsunuz, reklamlı keyle mi çalışıyorsunuz bir yolunu bulun. Yada kaldırın mobile hilesini. Millet sayfalarca dert yanmış, tınlayan yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
buraya gelip elinize sağlık diyen bi kaç kendini bilmez görmüyor mu millet ban yiyip duruyor hangi akla hizmet çalışıyor diyorsunuz işiniz gücünüz burdakilerle kafa bulmak

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum çok belli etmeden oynarsan ban riski düşük bana göre.. Mümkün olmayan yerleri görmüyormş gibi oyna ve görmediğin yerlere ateş etme. olay adamları vurduktan sonraki rapor ihtimali kısaca.. keşke birini öldürdükten sonra bizi izleyen var mı diye görebilseydik..
Normal Pubg 'de var ama burda nedense izleyen var mı görünmüyor ??
Şunu anladım ki pubg oyuncularının %80i öldükten sonra hile olsun yada olmasın hile diyip ağladıkları için reportluyorlar. 4 maç attım belli etmeden ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hile oyuna ilk girişte ban atıyor .bazıları bellı etmesen yemesın dıyor ya sade mesafe ve oyuncu üstündeki çizgi açık bıraktığım halde ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Değerli Üyeler,

Şuanda "ESP" bile ban yediriyor mümkün ise giriş sağlamayın.

Saygılarımla.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyuna girdim ama uçaktan atlamadan ban yedim daha aim bile açmadım neden bilen var mı beyler

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Mobilede bi hile cıksa aslında cok güzel olur ya

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ESP Düzgün Çalışmıyor, Her Düşmanı Göstermiyor.
Aimbot ise Karın bölgelerinde Gösteriyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şunu anladım ki pubg oyuncularının %80i öldükten sonra hile olsun yada olmasın hile diyip ağladıkları için reportluyorlar. 4 maç attım belli etmeden ban yedim
Aynen dostum, bazı yayıncılarda da gördüm %100 hile gibi görünmese bile gıcık olunca illaki bir bahane ile hileydi deyip raporluyolar..

Bu arada belli etmeden oynarsanız ban olmaz lafı artık geçerli değil gibi (???) ben haftalarca ban yemedim ama artık nerdeyse oyuna girer girmez yada en fazla 1 oyunun ortasında ban atıyor bilginize, umarız bu seferde admin arkadaşlar güncellemeyi yapabilirler.. (demek istediğim, şimdiye kadar yaptılar isterlerse yine güncelleyebilirler ama buna vakitleri olucak mı, yeterince önemsenecek mi vs.. umarım vakit ayırırlar çünkü bu hile çoğu insan için peynir ekmek gibi oksijen gibi oldu, bunun gibi kendini iyi hissettiren birşey yok ne yazıkki, işte hayatın bizi getirdiği nokta, bu arada nedense parantez'den çıkamadım :) )

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler benim hileyi yüklemem için gerekli olan bir sayfa veya video varmı tam olarak nasıl açılıyor nasıl kullanılıyor öğrenmem lazım smargaga dan oynamayı deneyeceğim gameloop ta ban atıyor hemen
smart gaga denedim smart gaga siyah ekran oluyor benden kaynaklı olabilir sen bi dene sendede oluyormu

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ESP Düzgün Çalışmıyor, Her Düşmanı Göstermiyor.
Aimbot ise Karın bölgelerinde Gösteriyor.
Espin göstermediği hiç bi düşman olmadı şimdiye kadar bende. Aim botta ise ayarladan shift-head seçeneğini açarsan sağ tıka basılı tutarak aimbotun hedefe odağını sağladıktan sonra shift tuşu ile kafaya hedef alabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
%100 ban atıyor kullanmayın 3-4 hesap açtım aim siz bile banladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...