aynen görünmediği için sürekli çok gerçekçi oynuyorumOyunda arkadaş olarak eklediklerin seni izlediği zaman görünüyor. Onun dışında düşman vs izlemeleri gözükmüyor. Sen her ihtimale karşı sanki düşman izliyormuş gibi legit oyna![]()
Şunu anladım ki pubg oyuncularının %80i öldükten sonra hile olsun yada olmasın hile diyip ağladıkları için reportluyorlar. 4 maç attım belli etmeden ban yedimDostum çok belli etmeden oynarsan ban riski düşük bana göre.. Mümkün olmayan yerleri görmüyormş gibi oyna ve görmediğin yerlere ateş etme. olay adamları vurduktan sonraki rapor ihtimali kısaca.. keşke birini öldürdükten sonra bizi izleyen var mı diye görebilseydik..
Normal Pubg 'de var ama burda nedense izleyen var mı görünmüyor ??
Aynen dostum, bazı yayıncılarda da gördüm %100 hile gibi görünmese bile gıcık olunca illaki bir bahane ile hileydi deyip raporluyolar..Şunu anladım ki pubg oyuncularının %80i öldükten sonra hile olsun yada olmasın hile diyip ağladıkları için reportluyorlar. 4 maç attım belli etmeden ban yedim
smart gaga denedim smart gaga siyah ekran oluyor benden kaynaklı olabilir sen bi dene sendede oluyormubeyler benim hileyi yüklemem için gerekli olan bir sayfa veya video varmı tam olarak nasıl açılıyor nasıl kullanılıyor öğrenmem lazım smargaga dan oynamayı deneyeceğim gameloop ta ban atıyor hemen
Espin göstermediği hiç bi düşman olmadı şimdiye kadar bende. Aim botta ise ayarladan shift-head seçeneğini açarsan sağ tıka basılı tutarak aimbotun hedefe odağını sağladıktan sonra shift tuşu ile kafaya hedef alabilirsinESP Düzgün Çalışmıyor, Her Düşmanı Göstermiyor.
Aimbot ise Karın bölgelerinde Gösteriyor.