Seçkin Üye
kral oynamak istiyorum ama pubg yükleyemiyorum o sıkıntı ya 
bu hile için onaylı üye olmana gerek yokkiiyi yapmışsınız hileyi ama bende yok neyse onaylı üye olunca denerim
Bansız hile yoktur dostum ama güncellemeden sonra sıkıntı yok hala..Bu Hilenin Ban Yeme Olasılıgı Nedir Peki
bu arkadaşımız da mı bilmiyor hileyi açmayı diyer arkadaşlarda ban yiyoruz diyor ama `SwordsMan bu beyfendi inatla çalışıyor deyip buraya gelip hile çalışıyor mu diye soran arkadaşları yanlış yönlendiriyor inatla çalışıyor ban riski yok diyor gelde inanben daha yeni guest hesapla girdim eğlence moduna girdim hile gözüküyomu diye sonra normal oyuna giriyim dedim hile gelmedi neyse dedim hilesiz oyniyim birkaç dk sonra öldüm oyunu kapayıp açtım hileyide yeniledim. oyuna girdim eğlence moduna tekrar girdim ban yedim...
Dostum yanlış bir şey söylediğimi sanmıyorum. Hile güncellendiğinden beri legit oynuyorum bazen belli ede ede de oynuyorum ban vs yok. Farkındaysan misal 100 kişiden 10 u ban yiyorum diyor. Diğerleri neden demiyor peki?bu arkadaşımız da mı bilmiyor hileyi açmayı diyer arkadaşlarda ban yiyoruz diyor ama `SwordsMan bu beyfendi inatla çalışıyor deyip buraya gelip hile çalışıyor mu diye soran arkadaşları yanlış yönlendiriyor inatla çalışıyor ban riski yok diyor gelde inan
Tamam legit oynuyorsunda ben yeni hesap açtım hileyi çalıştırdım 1 saat eğlence parkında takıldım "sadece esp açık" geri oyundan çıktım 2 saat sonra tekrar girdiğimde hesabım ban yemişti legitlikle falan alakası yok bazı sistemlerde hilede sorun var bypass olmuyor muhtemelen ban yiyoruz.Dostum yanlış bir şey söylediğimi sanmıyorum. Hile güncellendiğinden beri legit oynuyorum bazen belli ede ede de oynuyorum ban vs yok. Farkındaysan misal 100 kişiden 10 u ban yiyorum diyor. Diğerleri neden demiyor peki?![]()
Katılıyorum sana dostum sizin sistemlerinizde sorun var. Belli ede ede de oynadığım maçlar oldu fakat daha yemedim banTamam legit oynuyorsunda ben yeni hesap açtım hileyi çalıştırdım 1 saat eğlence parkında takıldım "sadece esp açık" geri oyundan çıktım 2 saat sonra tekrar girdiğimde hesabım ban yemişti legitlikle falan alakası yok bazı sistemlerde hilede sorun var bypass olmuyor muhtemelen ban yiyoruz.