Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kral oynamak istiyorum ama pubg yükleyemiyorum o sıkıntı ya :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hile çok iyi çok teşekkürler =)

STILL FINDING MY LOVE
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
pubg hack now detected donts use it now untill update

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Belli etmeden oynamama rağmen genede ban yiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar gırmden temp klosrunu sılın ban yemeseınız bıde belı etmetın ben yedım ama temp silmeyı unutum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu Hilenin Ban Yeme Olasılıgı Nedir Peki
Bansız hile yoktur dostum ama güncellemeden sonra sıkıntı yok hala..
Tek sıkıntı, aim bot olarak kitlenirken direk kafaya kitlenmesi ki bunada yapacak birşey yok hilenin genel yapısı böyle galiba günceleme olayı gibi bunu değiştirmek zor, keşke kafa yerine gövde seçeneğide olsaydı ama sorun değil daha ne olsun emeklerine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ben daha yeni guest hesapla girdim eğlence moduna girdim hile gözüküyomu diye sonra normal oyuna giriyim dedim hile gelmedi neyse dedim hilesiz oyniyim birkaç dk sonra öldüm oyunu kapayıp açtım hileyide yeniledim. oyuna girdim eğlence moduna tekrar girdim ban yedim...
bu arkadaşımız da mı bilmiyor hileyi açmayı diyer arkadaşlarda ban yiyoruz diyor ama `SwordsMan bu beyfendi inatla çalışıyor deyip buraya gelip hile çalışıyor mu diye soran arkadaşları yanlış yönlendiriyor inatla çalışıyor ban riski yok diyor gelde inan

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu arkadaşımız da mı bilmiyor hileyi açmayı diyer arkadaşlarda ban yiyoruz diyor ama `SwordsMan bu beyfendi inatla çalışıyor deyip buraya gelip hile çalışıyor mu diye soran arkadaşları yanlış yönlendiriyor inatla çalışıyor ban riski yok diyor gelde inan
Dostum yanlış bir şey söylediğimi sanmıyorum. Hile güncellendiğinden beri legit oynuyorum bazen belli ede ede de oynuyorum ban vs yok. Farkındaysan misal 100 kişiden 10 u ban yiyorum diyor. Diğerleri neden demiyor peki? ;)

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum yanlış bir şey söylediğimi sanmıyorum. Hile güncellendiğinden beri legit oynuyorum bazen belli ede ede de oynuyorum ban vs yok. Farkındaysan misal 100 kişiden 10 u ban yiyorum diyor. Diğerleri neden demiyor peki? ;)
Tamam legit oynuyorsunda ben yeni hesap açtım hileyi çalıştırdım 1 saat eğlence parkında takıldım "sadece esp açık" geri oyundan çıktım 2 saat sonra tekrar girdiğimde hesabım ban yemişti legitlikle falan alakası yok bazı sistemlerde hilede sorun var bypass olmuyor muhtemelen ban yiyoruz.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tamam legit oynuyorsunda ben yeni hesap açtım hileyi çalıştırdım 1 saat eğlence parkında takıldım "sadece esp açık" geri oyundan çıktım 2 saat sonra tekrar girdiğimde hesabım ban yemişti legitlikle falan alakası yok bazı sistemlerde hilede sorun var bypass olmuyor muhtemelen ban yiyoruz.
Katılıyorum sana dostum sizin sistemlerinizde sorun var. Belli ede ede de oynadığım maçlar oldu fakat daha yemedim ban
:)

ENJOY YOUR LIFE
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
it give me ban again and again what should i do

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben hileyi acamıyom ya ama güzel hile videodan izledime göre

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Zamanında çok kullanmıştım bu hileyi hiç ban yemedim. Şuan denemedim ama yüksek ihtimal ayarları fullemezseniz sıkıntı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...