Üye
Uzun zamandır arıyordum, teşekkürler, iyi şanslar.
Yükleye basmanız gerekmektedir.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu hatayı alıyorum çözümü nedir?
defenderi kapatBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu hatayı alıyorum çözümü nedir?
hileyi açtıktan sonra oynama tarzınla alakalı 100 maç attım hala ban yemedimevet bıktık şu bandan güncellensede kurtulsak
Aç bir guest, hile açık 3-4 maç at ve kayıt altına al. Aradan bir hafta geçtikten sonra videoları burada paylaş, bakalım o guest halen aktif mi. Aktifse iddian doğrudur, hem konuya da faydası olur.hileyi açtıktan sonra oynama tarzınla alakalı 100 maç attım hala ban yemedim
Zamanında bende Taç 5'e kasmıştım. Bazen ban yemiyorsun. Bazen lobide bile ban atıyor.Aç bir guest, hile açık 3-4 maç at ve kayıt altına al. Aradan bir hafta geçtikten sonra videoları burada paylaş, bakalım o guest halen aktif mi. Aktifse iddian doğrudur, hem konuya da faydası olur.
Son gelen güvenlik sistemiyle ücretli hileler bile yer yer ban yiyor,bu hilefen yemeyen çok anormal geliyor bana. Aç kapa yapıp çalıştıramamasına rağmen ban yiyen arkadaş varken,o kadar maç atıp banlanmama çok saçma. Bilemiyorum hileyi yapanlara mı yaranmaya çalışıyorlar nedir. Benim daha memory kullanıpta banlanmayan hesabım yok, her türlü format,temizlik,donanım adres değişiklikleri vs yapsamda.artık 2-3 saat oynattırsa yetrr diyorum ama daha 2. Maçın sonuna göremeden ban geliyor.Bunu hileyi yapan arkadaşlardabiliyorama bu konu sitenin ana damatlarından biri,kesemezlersonuçta. Smardgaga vs güvenli olabilir ama onlarda oda bulma sıkıntı. Gameloopla eşleşemiyorlar.mahalle maçı atarlar gibi kendi aralarında oynuyorlar.Zamanında bende Taç 5'e kasmıştım. Bazen ban yemiyorsun. Bazen lobide bile ban atıyor.![]()
gelicek ama tarihi yokgüncelleme gelecekmi
Hile suanda iyi durumda hocam zaten guncellemeye gerek yok bencegüncelleme pls
Ban atıyor hileEline emegine sağlık
Post automatically merged:
Hile suanda iyi durumda hocam zaten guncellemeye gerek yok bence
aynen +1hile güzel kanki fakat 2 3 maç sonra direk ban atıyor