Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hileyi açtıktan sonra oynama tarzınla alakalı 100 maç attım hala ban yemedim
Aç bir guest, hile açık 3-4 maç at ve kayıt altına al. Aradan bir hafta geçtikten sonra videoları burada paylaş, bakalım o guest halen aktif mi. Aktifse iddian doğrudur, hem konuya da faydası olur.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aç bir guest, hile açık 3-4 maç at ve kayıt altına al. Aradan bir hafta geçtikten sonra videoları burada paylaş, bakalım o guest halen aktif mi. Aktifse iddian doğrudur, hem konuya da faydası olur.
Zamanında bende Taç 5'e kasmıştım. Bazen ban yemiyorsun. Bazen lobide bile ban atıyor. :D

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Zamanında bende Taç 5'e kasmıştım. Bazen ban yemiyorsun. Bazen lobide bile ban atıyor. :D
Son gelen güvenlik sistemiyle ücretli hileler bile yer yer ban yiyor,bu hilefen yemeyen çok anormal geliyor bana. Aç kapa yapıp çalıştıramamasına rağmen ban yiyen arkadaş varken,o kadar maç atıp banlanmama çok saçma. Bilemiyorum hileyi yapanlara mı yaranmaya çalışıyorlar nedir. Benim daha memory kullanıpta banlanmayan hesabım yok, her türlü format,temizlik,donanım adres değişiklikleri vs yapsamda.artık 2-3 saat oynattırsa yetrr diyorum ama daha 2. Maçın sonuna göremeden ban geliyor.Bunu hileyi yapan arkadaşlardabiliyorama bu konu sitenin ana damatlarından biri,kesemezlersonuçta. Smardgaga vs güvenli olabilir ama onlarda oda bulma sıkıntı. Gameloopla eşleşemiyorlar.mahalle maçı atarlar gibi kendi aralarında oynuyorlar.:)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ellerine Sağlık Başarıların devamını dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...