hayır ben 2 haftadır oynuyorum son güncellemeden bu zaman her hangi bir ban yemedim.ban atıyor 24 saat olmadan sadece esp açıktı ve belli etmeden oynadım hatta atlar atlamaz öldüm sonra çıktım oyundan bugün baktığımda ban yemişmi hile fixlenmiş heralde.
ne olacak anti hile sistemini geliştirdiler artık anti ban gerekli bansız oynayabilmemiz için onunda adminler getirmiyor söyledik defalarca traşlamıyorlaraynen kardesım ya ban yemekten bıktım.daha once sezonlar bukadar n ban yemıyorduk. .sımdı ne oldu.
ban yemedim diyenler yalancıdır sahtekardır inanmayın onlara kesinlikle bu hile ban yediriyor mademki ban yemiyorlar kanıt göstersinler kademeyi leş sayısını falanban atıyor 24 saat olmadan sadece esp açıktı ve belli etmeden oynadım hatta atlar atlamaz öldüm sonra çıktım oyundan bugün baktığımda ban yemişmi hile fixlenmiş heralde.
aynen öyle. isterse 1 aydır oynuyorum desin. günde 1 oyun atıp çıkan adamlar, düşmanı vuramayıp ölenler, platın üstüne çıkamayanlar gelip ban atmıyor yazıyor. Önce oyunu öğrenin.ne olacak anti hile sistemini geliştirdiler artık anti ban gerekli bansız oynayabilmemiz için onunda adminler getirmiyor söyledik defalarca traşlamıyorlar
Post automatically merged:
ban yemedim diyenler yalancıdır sahtekardır inanmayın onlara kesinlikle bu hile ban yediriyor mademki ban yemiyorlar kanıt göstersinler kademeyi leş sayısını falan
hazırda olanı sil resmi Gameloop sitesi yaz googleye indir direk onu kur düzelirarkadaşlar gameloopumu nasıl 4.4 yapabilirim anlatabilecek varmı onda çalışlıyor diyorlar
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/ bu konuya bakınız.elinize sağlık kullanımı pek başaramıyom .d
waiting for actıonda kalıyor