Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ban atıyor 24 saat olmadan sadece esp açıktı ve belli etmeden oynadım hatta atlar atlamaz öldüm sonra çıktım oyundan bugün baktığımda ban yemişmi hile fixlenmiş heralde.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
ban atıyor 24 saat olmadan sadece esp açıktı ve belli etmeden oynadım hatta atlar atlamaz öldüm sonra çıktım oyundan bugün baktığımda ban yemişmi hile fixlenmiş heralde.
hayır ben 2 haftadır oynuyorum son güncellemeden bu zaman her hangi bir ban yemedim.

Üye
6 HİZMET YILI
arkdaşlar ben çözümü buldum yazıyorum kimse tek kerlime yazmamış 2 gündür bekliyorum
esp acılmayan lar herşeyi yaptıkları halde adam göremeyen ler için çözüm şu ki
7.1 beta sürümün de tam olarak calışmıyor normal gamelopp sitesine gidin ve indirim normal sürümü beta indirmeyin bir daha diyorum
güncelleme gelsende güncelleme yin o zaman hiç bozulmayacak hile normal video daki gibi kurun tm dır herkeze hayırlı günler

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
aynen kardesım ya ban yemekten bıktım.daha once sezonlar bukadar n ban yemıyorduk. .sımdı ne oldu.
ne olacak anti hile sistemini geliştirdiler artık anti ban gerekli bansız oynayabilmemiz için onunda adminler getirmiyor söyledik defalarca traşlamıyorlar
Post automatically merged:

ban yemedim diyenler yalancıdır sahtekardır inanmayın onlara kesinlikle bu hile ban yediriyor mademki ban yemiyorlar kanıt göstersinler kademeyi leş sayısını falan

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban atıyor doğrudur :S sayın adminim gözünüzü seveyim artık bi çare bulsanız iyi olur en azından bari elmasa kadar puby de ban atmasa

Üye
5 HİZMET YILI
I'd got ban from 8 February to 5-10-2021 why this s happening . location hack sometime not work in classic match many problem occurring plz solve the issue.9

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ne olacak anti hile sistemini geliştirdiler artık anti ban gerekli bansız oynayabilmemiz için onunda adminler getirmiyor söyledik defalarca traşlamıyorlar

ban yemedim diyenler yalancıdır sahtekardır inanmayın onlara kesinlikle bu hile ban yediriyor mademki ban yemiyorlar kanıt göstersinler kademeyi leş sayısını falan
aynen öyle. isterse 1 aydır oynuyorum desin. günde 1 oyun atıp çıkan adamlar, düşmanı vuramayıp ölenler, platın üstüne çıkamayanlar gelip ban atmıyor yazıyor. Önce oyunu öğrenin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bazen menü gelmiyor saçma bi şekilde ama çalışyıor
teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar gameloopumu nasıl 4.4 yapabilirim anlatabilecek varmı onda çalışlıyor diyorlar

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hile fix yemiştir girdiğim anda 8 ay ban attı hiç yememiştim dedim kesin fixlenmemiştir bir gireyim dedim ban ile karşılaştım :D neyse silmem için bir sebebti

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hala ban atıyor mu en son kullandığımızda fazla adam vurmadan ban yemiştik :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
elinize sağlık 30 fps oynarım artık bu hile ile :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...