je vole dans l espace
Griffin Premium
çok farkettiriyor ama bizim otomatik eşleşmedeki türkler çok kanser oluyortakım ile oynamak gerçekten çok farkettiriyor doğru
çok farkettiriyor ama bizim otomatik eşleşmedeki türkler çok kanser oluyortakım ile oynamak gerçekten çok farkettiriyor doğru
O klasik her türkte var zaten oyun farketmiyor CS de de B rush diyoruz tünele kadar birlikte geliyoruz ama içerde ben ölürken arkamı dönüyorum ve bakıyorum ki Otoban olmuşçok farkettiriyor ama bizim otomatik eşleşmedeki türkler çok kanser oluyorgelin rushlayalım diyorsun geliyoruz diyorlar arkana dönüyorsun kimse yok
![]()
gamelooptanmı kullanıyorsun yoksa başka yerdenmı bende waiting for action diyor ve devamı gelmiyor ben gameloop kullanıyorumaimbota hiç özen gösterilmemiş açıkçası berbat olmuş daha iyi olabilirdi left mouse yapıyorum tuşu ateş ediyorum mermiler karşımdaki adamın kafanın üstüne ateş ediyo kafaya gitmiyor hiçbir tanesi bile hedefi tutmuyo oto aşağı çekmeyi sanki süs için koymuşsunuz açıyorum hiçbir işe yaramıyor yine kendi elimde aşağıya doğru kaydırıyorum vurabilmek için azıcık iyileştirin şu aimi enazından tam kafadan vuracak şekilde yapın