Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
LSflatPM çalışmayı durdurdu hatası bendede var herkes aynı hatadan alıyor sanırım

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arrow tuşlarıyla menüde geziyorum fakat menüye giremiyorum sol cliklemi yoksa başka tuşlamı gireceğiz yardim lütfen.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aimbot Nasıl Ayarlarda Kullanmalyız En İyi Performans İçin.

Üye
7 HİZMET YILI
Kod:
Downloading Plugin List..

Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]

Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]

Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]

Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]

wtime : 1000

System.ApplicationException: Unable to start service 1056changedstatus False

konum: #=zhPTKdUkdQe4xBLV32A==.#=zotuhlfM=(IntPtr #=zEJ0HnUo=)

konum: #=zhPTKdUkdQe4xBLV32A==.#=zotuhlfM=(String #=zF_CzHug=)

Loading Plugins..

İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)

konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)

konum: #=zHQizhi$4m8FyYwTtDvMenos=..ctor(IntPtr #=zNeszphk=, Int32 #=zOXoYZjw=, IntPtr #=zBsvFFbQ=, Int32 #=zIqnjTMY=, String #=zxWwecno=)

konum: #=z7aFoKf2gPppP2z6ykg==.#=zgGX3KBPCV6UWsSM6iQ==.MoveNext()

--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---

konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()

konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

yeşil şeyler çıktıktan sonra bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz acil

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

i got this when plugin load,, after its load,, the hacks not injected?
the first ver working well,,sorry also i cant insert picture somehow?
i did insall al required microsoft net framework,vc redist etc..

Üye
7 HİZMET YILI
aimbot options nasıl gırcez veya hangı tusla aımbot tıtrıyo aımbot smooth nerden dusuruyo acıl yardım....
Post automatically merged:

aim smooth nerden dusuruluyo yardım

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
aimbot options nasıl gırcez veya hangı tusla aımbot tıtrıyo aımbot smooth nerden dusuruyo acıl yardım....

aim smooth nerden dusuruluyo yardım
Gene arrow tuşlarıyla yapacaksın. Sağ ve sol arrow tuşlarını açıp kapamak için kullanabilirsin.

Üye
7 HİZMET YILI
Ya kardeşim çok güzel yaptınız ettiniz güzel hile oldu da ama allah rızaası için şu hileyi biraz daha işlemci yememesi için bişeyler yapın gözünü seveyim cpu hileyle %100 fix oluyor cok takılma oluyo

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Oyunu Açıyorum Bu Şekilde Kalıyor Yardımcı Olurmusunuz ?
.Net framework 4.6.1 yükle.

Ya kardeşim çok güzel yaptınız ettiniz güzel hile oldu da ama allah rızaası için şu hileyi biraz daha işlemci yememesi için bişeyler yapın gözünü seveyim cpu hileyle %100 fix oluyor cok takılma oluyo
Cpu sorunu birçok kişide çözüldü. Eğer gerçekten çok kötü bir bilgisayarın varsa hileyi kullanma kardeşim, artık yapılabilecek bir şey yok. Ayriyetten doğru hileyi açtığına dikkat et. dword vip v3 betada cpu sorunu yok. Diğerinde var.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
It does not work for me, press F6 several times, the menu appears but the hack does not work. any ideas?

pd:I already have Visual C ++ installed

pmYxRedjp

IjZtGC.png

================================================================
Step 1: Install all C++ Visual Microsoft from google then after successful restart try it!

Üye
8 HİZMET YILI
ben hileyi full açtım sadece radar gözüküyor hile çalışmıyor sebebi nedirki ?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileyi denedim, hile çalışıyor. Bazı arkadaşlarda çıkan sorunlar bence onların sistemlerinden kaynaklanıyor,tam olarak ne sebeb oluyor bilemiyorum doğrusu. Hileye gelecek olursak,
-öncekine göre takılmalar baya aşılmış, hatta önceki gibi çatışma anında çatur çutur seslerin gelmesi, kasmasının önüne geçilmiş gözüküyor.
-Namıdiyar aimlock olayı ise kısmı çalışıyor diyebilirim,ilk aimi net bir şekilde alıyor ama ateş ettikten sonra nişangah sapıtıyor.Sizi izleyen birisi bu durumu görürse ve bilirse keklik gibi hack kullandığınız ortaya çıkar.Kaldıki aim olayında yakalanma riski çok yüksek,çünki elle aim almak ile program aracılığıyla aim alma süresi,doğruluğu vs çok fark var ve bu veriler sistemde elbet gözüküyordur.Şahsen adam üzerinde denemedim aimi korktuğumdan ama botlar üzerinde denedim,dediğim gibi ilk aimde başarılı,sonrasında sapıtıyor.Kullanmayın geçin aim olayını derim,riski çok yüksek.
-Keşke item yerlerini gösteren özellikle,düşmanı iskelet şeklinde gösteren özelliklerde eklenseymiş,çinlilerin yaptığı hackte bunlar var,o hacki inceleyip bizim programa entegre edilemez mi?

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@kemal_roshack Oyundayken f6 tuşuna bas yenı cmd ekranı gelicektir hileler aktif olacaktır !

Üye
7 HİZMET YILI
kardesım oyundan sonra hıleyı acıyorum hıle geldıgı anda oyun donuyor ve daha gelmıyor mecbur herseyı kapatmak zorunda kalıyorum.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hile çalışmıyor ilk günden bu yana çalıştıramadım cmd ekranı geliyor radar esp plugin diyor yeşil yazıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...