Gene arrow tuşlarıyla yapacaksın. Sağ ve sol arrow tuşlarını açıp kapamak için kullanabilirsin.Arrow tuşlarıyla menüde geziyorum fakat menüye giremiyorum sol cliklemi yoksa başka tuşlamı gireceğiz yardim lütfen.
Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
wtime : 1000
System.ApplicationException: Unable to start service 1056changedstatus False
konum: #=zhPTKdUkdQe4xBLV32A==.#=zotuhlfM=(IntPtr #=zEJ0HnUo=)
konum: #=zhPTKdUkdQe4xBLV32A==.#=zotuhlfM=(String #=zF_CzHug=)
Loading Plugins..
İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.
Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)
Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=zHQizhi$4m8FyYwTtDvMenos=..ctor(IntPtr #=zNeszphk=, Int32 #=zOXoYZjw=, IntPtr #=zBsvFFbQ=, Int32 #=zIqnjTMY=, String #=zxWwecno=)
konum: #=z7aFoKf2gPppP2z6ykg==.#=zgGX3KBPCV6UWsSM6iQ==.MoveNext()
--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()
Gene arrow tuşlarıyla yapacaksın. Sağ ve sol arrow tuşlarını açıp kapamak için kullanabilirsin.aimbot options nasıl gırcez veya hangı tusla aımbot tıtrıyo aımbot smooth nerden dusuruyo acıl yardım....
Post automatically merged:
aim smooth nerden dusuruluyo yardım
Smooth düşük olması dahamı iyidir ?Gene arrow tuşlarıyla yapacaksın. Sağ ve sol arrow tuşlarını açıp kapamak için kullanabilirsin.
Çözünürlük uyum sorunu var sanırımGene arrow tuşlarıyla yapacaksın. Sağ ve sol arrow tuşlarını açıp kapamak için kullanabilirsin.
.Net framework 4.6.1 yükle.
Cpu sorunu birçok kişide çözüldü. Eğer gerçekten çok kötü bir bilgisayarın varsa hileyi kullanma kardeşim, artık yapılabilecek bir şey yok. Ayriyetten doğru hileyi açtığına dikkat et. dword vip v3 betada cpu sorunu yok. Diğerinde var.Ya kardeşim çok güzel yaptınız ettiniz güzel hile oldu da ama allah rızaası için şu hileyi biraz daha işlemci yememesi için bişeyler yapın gözünü seveyim cpu hileyle %100 fix oluyor cok takılma oluyo
It does not work for me, press F6 several times, the menu appears but the hack does not work. any ideas?
pd:I already have Visual C ++ installed
![]()
![]()