aim bot kullanmanı tavsiye etmem. ben cok denedım. 30 40 oyun sonra aim bot yüzünden ban yiyorsun wall hack suan dahil her zaman kullanabilirsin sorun yok.şuan açsak hileyi ban yermiyiz ?
Post automatically merged:
redict ve , Y Axis ne işe yarıyor ?
ben kullanıyorum sadece wh. aim bot genelde banliyor. tavsiyede etmem zaten..sagol şuan kullanan varmı ?
aşagida gördüğün gibi program açık ''bu programı görev çubuğuna sabitle'' de ve hileyi kapat sonra tekrar aç büyük ihtimal olur ama o görev çubuğundaki öyle durmaz her hileyi açtığındı görev çubugundan cıkart kaldıryardım edebilecek varmı 1 saatir bekliyorum.
![]()
dediğini yaptım olmadıaşagida gördüğün gibi program açık ''bu programı görev çubuğuna sabitle'' de ve hileyi kapat sonra tekrar aç büyük ihtimal olur ama o görev çubuğundaki öyle durmaz her hileyi açtığındı görev çubugundan cıkart kaldır
aynısı bende oluyor kımse bakmıyor bu nasıl site olduya eskıden ılgılenırdılerdıyardım edebilecek varmı 1 saatir bekliyorum.
![]()
bende çalışıyor sorun yokDword Vıp (R3) Beta sanırım fıxlendı.Hıle menusu sureklı acılıp acılıp kapanıyor.Çalısmıyor.En son dun gece oynadım.
Post automatically merged:
Ustelık yaklasık 3 gundur kullanıyorum.Yardımcı yazılımlar kurulu.Bı sorunmu var hılede?
nasıl knk bende açılıyor kapanıyorbende çalışıyor sorun yok