Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
sistem belirtilen dosyayı bulamadı dıyor win10 da sistem güncel durumda driverlar dahil bilen varmı sebebını

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi indirdim fakat açılıyor çalışmıyor f6 yaptım yeniden başladım fakat yine olmadı
Post automatically merged:

yardımcı olun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeş işletim sistemi ve sistemindeki eksiklere göre hile hata veriyor 1. sayfaya git orda hatalar ve çözümleri yazıor ayrıca bu ile son versiyona göre güncellendi yani oyunun güncel değil ise önce oyununu güncelle!
teşekkürler bilgi verdiğin için iyi oyunlar

Üye
7 HİZMET YILI
5 oyun oynadım 6.oyun ıcerısınde LSFlatPM çalışmayı durdurdu hatası aldım.Tekrar hileyi açıp kapattım duzelmiyor.Bılgısayarıda yenıden baslattım gıne yok.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hile açılıyor bende ama aktif olmuyor yardımcı olurmusunuz...

Üye
7 HİZMET YILI
erişim engellendı hatası alıyorum cozumu nedır sızce yardımcı olurmusunuz ?

Üye
7 HİZMET YILI
Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
Loading Plugins..

??lenmeyen ?zel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyas?n? veya bütünle?tirilmi? kodunu ya da ba??ml?l?klar?ndan birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyay? bulam?yor.

Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)
konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()
--- ?zel durumun olu?turuldu?u ?nceki konumdan ba?layan y???n izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

hatanın tamamı bu bu gelıyor ve kendını kapatıyor cözüm yokmu bunun acil yardım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile oyuna yüklenmıyor baya bi bekliyorum yeşil yazılar var sadece bir çözümü var mı ?

Üye
7 HİZMET YILI
Windows defender ve virüs tehdit korumasını her seferinde kontrol edin ve kapatın arkadaşlar , açık olduğunda sık sık hata ile karşılaşırsınız ve 2 şey önemli ekran kartı driverlarınızı ayrıca da windows update lerinizi gözden geçirin.Hala sorun varsa şayet win 10 a upp yapmanızı tavsiye ederim....Herhangi eksiklik olmadığı taktirde hile de sıkıntı yaşama ihtimaliniz 00000000

Üye
7 HİZMET YILI
guncelleme full defender kapalı herseyı vırus programı yok ama hata bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...